-Sura
Alfredo Flores photo On the Set: #mistletoe
Alfredo Flores on WhoSay

On the Set: #mistletoe

 

Gleder meg sykt!! 

 

-Sura
 

-Sura
hehhe! nå er neste del ute her! :) kommer sikkert fler i kveld! :) 

_______________________________________________________________________________

 du stoppet opp ''hva er det søtah?'' sa Justin og så på deg, ''ehh.. ja, bare at jeg og Ch-'' du ble avbrøtet av at Justin dyttet deg ned ved strandkanten.

 

''ÆÆÆ! DUST!'' ropte du til Justin som svømte med deg, ''liker du det ikke? bare se ut over havet der, det ser man ikke hver gang!'' sa han og ristet av litt vann av håret. ''ahah! okei da, litt gøy kan det være.'' sa du å smilte, du tittet bort på solen og så på Justin, han så på solen også. du syntes han var kjempe søt, når han var sånn. ''det er et eller annet kjent ved deg!'' sa du og studerte han. ''åja,, ja.. eller ehh. du skjø-'' du sprutet masse vann på han. ''EY!'' han sprutet tilbake og prøvde å svømme unna han. han dro i beinet ditt som at du ikke klarte å svømme mer. ''slipp meeg?" sa du og snudde deg mot han, han kom nærmere deg og så deg i øyene. du nærmet deg mot han, men så plutselig kom det noen skrikende jenter mot dere. ''ehh, ja.. det var det da.'' sa Justin og klødde seg i huet. ''okei, hva da?'' sa du og stirret på jentene. ''jeg tror jeg må løpe!'' sa justin og ga deg et kyss på kinnet, du ble litt rød og nyskjerrig nysgerrig. du så han løpe bortover veien og du subbet nedi sanden på stranda. du tok opp mobilen og ringte broren din Simon, du ba han hente deg ved stranden. du satt deg ned i sanden og så på solned gangen ut over havet. 

''BØØ!'' du skrek høyt, du tittet bak deg og så hvem det var. ''ble du skremt?'' sa Simon og satt seg ved siden av deg. ''JA! fyfaen Simon, ALDRI gjør det igjen!'' sa du bestemt. ''sorry'as, men kommer du?'' sa Simon og tok fram bilnøkklene og reiste seg opp, du fulgte etter uten å svare. dere satt dere inn og begynnte å kjøre hjem. på veien så du utrolig mange folk, og biler. ''hva tror du skjer der?'' spurte du Simon og så påfolkemegnden. ''vet ikke, blir du med å se?'' sa han og stoppet bilen og gikk ut. dere gikk mot en dør som står ^INNGANG^ på. ''billetene takk!'' sa en mørk mann og tok fram handa si. ''ehh.. billeter? nei, vi lurer bare på hva som skjer her!'' sa Simon, ''det er en Justin Bieber konsert. det står skilt overalt her!'' sa mannen og pekte på et skilt. ''åjaa, beaberen. søstra mi er sikkert en fan av ham ikke dant?'' du klarte ikke svare, du så på plakaten lenge og så virkelig hvem det var. ''er du *ditt navn*?'' Simon dunket borti deg, ''ehh.. ja!?'' sa du og ikke skjønte en dritt. ''1 billett takk!'' sa Simon på kødd. ''billettene er utsolgt.'' sa mannen og tok neste mann. ''okei da, vist du skal være sånn!'' sa simon og gikk. 

du fant en ødelagt brukt billett uten for bilen til Simon, du gjorde ikke noe annet enn å se på den. du var helt stiv og stille. når dere kom hjem gjorde du ikke noe annet enn å legge deg i sengen og se opp i  taket. da hadde billetten i handa og slapp den etter hvert ned på bakken, du tok dyna over deg og la deg ned for å sove. dagen etter tok du på deg noe klær og satt deg ved vinduet ditt. du titter ut en god stund uten at noe hadde skjedd, så plutselig fikk du en melding -Hei! <3 finne på noe i dag?- det var fra Justin, -er du ikke trøtt fra i går da?- sa du og kastet telefonen din ned på gulvet og fikk en tåre nedover kinnet, hvorfor du gråt vet du ikke. du var sur, kjempe sur, bare fordi han ikke sa at han var selveste justin Bieber. du visste så vidt hvem han var, og var IKKE en fan av han. du bare satt der og følte at tiden stoppet.

_____________________________________________________________________________

synes du?? skal bort etterpå også, men kommer hjem igjen då ;) skal prøve å IKKE sove over, har lyst til å skrive litt mere! :) håper dere likte det! kommer en kanskje en i morgen, eller så kommer det en i morgen tidlig. ;)

-Anne
 

-Sura
Alfredo Flores photo LIFTOFF! @JustinBieber @CarinMB!


MyWorld is back baby! Mexico/South America bound!! RT @AlfredoFlores: LIFTOFF!@JustinBieber @CarinMB

 

-Sura
AHH... SÅ DAMN HOT!! 

 

-Sura 
Denne jenta under her fikk ikke biletter! Hun hylgrein rett uten for bilettluken, og dette ble sendt på tv. Justin så dette, og var på Jakt etter henne, og ba oss beliebers hjelpe til. 

Dette som kommer nå er tatt fra jbiebernews:Hvem skulle tro at ei heldig belieber skulle få Justin etter seg? Det var akkurat som han var på jakt etter kjærlighet. Så jenta er funnet, og ble funnet under 24 timer. Justin skal ha konsert ikveld og Debanhi skal være tilstede!twitteren hennes.

Debahni Guzman skal møte Justin personlig. Guzman's venn gratulerer henne ved å tweete til henne;
'' du er veldig heldig, gratulerer! Jeg misunner deg ikke eller noe :) men jeg er glad for at du skal møte Justin Bieber. 
OMG !!!!!!! OMG! Jeg er utrolig glad akkurat nå, jeg kan føle det! :D Gratulerer, du fortjener det! 
Du er verdens heldigste jente. Jeg håper alt går bra når du møter Justin. ''

Siden Debanhi ikke kan snakke engelsk godt nok, og Justin kan ikke snakke spansk, vå vil Justin ha en ''oversetter'' ved sidna seg når de møter hverandre. Kanskje Alfredo? (: 

#jbiebernews //ninajbfan

 

OMB...hun er drit heldig :) <33 

 

-Sura
GLEDA MEG SYKT TIL SANGEN KOMMER UT ! 

 

-Sura
Justin er kjekk som alltid :) <3

 

-Sura
ANDRE BILDE AHHH... <3 

 

-Sura

Men denne gangen er det en stor hest
@officialchristianbeadles None <br />Sept. 29, 2011, 6:27 p.m.
/ filter:Nashville

aww....<3

 

-Sura
 

Elsker idolet mitt <33 gjør ikke du ? 

 

-sura
This @justinbieber swing it's ok a for singer & dancer!! #Biebergotsomeskillz -

 

-Sura
 

   
  AV: Odd Ragnar Myhr | 12.09.2011  
  IDOL: Med platekontrakt i blikket og sødme i stemmen, mottok Idol-Isak stående jury- 
ovasjoner. ? Jeg ønsker ingen utpreget 
popplate. 
 
 
<a href=mailto:odd@byavisa.no>Odd Ragnar Myhr</a>
? Jeg ser for meg en soloplate. Rolig musikk er det jeg liker best, i gata til Jarle Bernhoft og James Morrison, sier Isak Knutsen Heim (15). 
Smått perpleks av juryens og seernes reaksjoner, deriblant 700 venneforespørsler på facebook, har Isak valgt å få seg hemmelig nummer. 
? Ekstra hyggelig når tilbakemeldinger kommer fra musikere, som Tone Damli Aaberge. Har også hørt at Eva fra Eva & The Heartmakers likte måten jeg sang på, uten at jeg vet om det stemmer. 

Nesten normalt 
Vi befinner oss i Isaks normalsone, vekk fra studiolamper og flerkamera-verden. Ved Heimdal videregående, hvor han går på musikklinja, har han nok med å sluke en baquette før neste skoletime. 
? Her kan jeg være meg selv. En vanlig skolehverdagen som begynner hver morgen med kampen om med å rekke morrabussen fra Ranheim til Heimdal, ifølge Isak. 
Auditionrundene i fire av Norges største byer er gjennomført. Endelig er listen over årets 40 «Idol»-semifinalister klar. Første semifinale går direkte fra Chateau Neuf nå fredag. 
? Hva skal til for at når finalen i Idol? 
? Må prestere hver eneste gang. Jeg jobber med å finne måte å kose meg enda mer på scenen, slik jeg gjør hjemme når jeg synger. Hvis jury og folk syns det er bra, stemmer de forhåpentligvis på meg. 

Herdet 
Isak har bestandig likt å synge, men har ingen musikere i familien å slekte på. 
? Nei, ikke som jeg vet om. Pappa har en stor musikksamling, uten at jeg er direkte påvirket av hans musikksmak. 
? Er det sanglysten eller det å være midtpunktet som trigger deg mest? 
? Gleden over å synge har vært der hele tiden. Direkte sceneskrekk har jeg ikke, men jeg blir fort smånervøs av å være midtpunktet. Artig, men skremmende. Å være med på idol gjør meg mer scenevant, med kamera og det hele. Blir forhåpentligvis herdet, og ikke like sjenert av å delta i Idol. 

Fra lys til mørk 
? Jeg føler at stemmen min passer til James Morrison, som jeg sang under audition her i Trondheim. Også musikk av Gavin deGraw passer vokalmessig bra. Isaks strupelyder har ikke bestandig vært av det mørke og beroligende slaget. 
? Stemme forandret seg gradvis gjennom ungdomsskolen. Hadde i utgangspunktet en ganske lys vokal. Parallelt har jeg i to år gått til sangpedagog. Det har gitt mer kontroll over stemmen min. 

Bommet i Lillestrøm 
Under den siste audtion i Lillestrøm, sist uke, gikk ikke alt Isaks vei. Stålkontrollen på vokalen var delvis borte.Etter å ha sunget Seals «Kiss from a rose» var Isaks frustrasjon stor. 
? Jeg bommet på en del toner. Det var mye som ikke stemte. Jeg visste på forhånd at det kunne gå dårlig, så det er egentlig bare å forberede seg på å dra hjem, sa Isak til TV2. 
Slik gikk det heldigvis ikke! Isak er tatt ut til å være én av 40 semifinalister. Veien til finaleplass er fortsatt åpen. 

Ingen Bieber 
Ved Heimdal videregående har han vokal som førstepri, og piano og gitar som biinstrument. 
? Enkelte kaller deg Norges svar på Justin Bieber..? 
? Den type meldinger ser jeg på positivt på. Men sjangermessig er ikke Bieber en artist jeg ønsker å bli sammenlignet med. Ikke min type musikk. 
? Så hva er fremtidens drømmejobb? 
? Hvis det er mulig, ønsker jeg å leve av musikken. Hvis ikke det går, vurderer jeg å bli advokat. Det virker som et spennende yrke. 

Noen kjappe 
? Favorittartist? Kaizers Orchestra er yndlingsbandet. Gavin deGraw favorittartist. 
? Favorittklesplagg? Tja, tenker ikke så mye på den biten. 
? Favorittfag? Matematikk og engelsk 
? Favorittfilm? Liker godt Ringenes-herre trilogien og Gudfaren-fimene 
? Favoritt-nettsted? Blir vel Facebook og Youtube 
? Favorittmat? Sushi! 
? Beste feriemål? Bali, har vært der en gang. Kjempebra. 
? Beste konsert? Kaizers, så de i Oslo Spektrum 

PS! 
Isak blir å oppleve under Bolla og Lillebill-festivalen på Isak i oktober. Da med bandet sitt, Hunt the thimble. 


http://www.byavisa.no/byavisa/artikler.php?artid=5204&temaid=1 

dette har jeg funnet på nettet, over er linken, + at det kommer myye historie i morgen, for da er det fredag + høsferie denne uka! 100 % blogging om Justin og historier! :) han er forrestenKJEMPE FLINK til å synge syntes jeg! STEMSTEM! ;D

-Anne (sorry for 0 historie i gpr, men var prøve i dag (som gikk helt forj*vlig :L)
under skrev han "Whos this feller" 

 

jeg tror christian er med justin nå :) 

 

-Sura
youtube

på Facebook

 

På Twitter

 

Familien vår blir bare større og større <3 

 

-Sura


Jazzy

aww...<3 elsker bilder av hun <3 

 

-Sura
-Sura
i denne videoen skriker jenter når justin & Jazzy kommer ut, å jazzy blir redd.... se videoen selv 

@justinbieber Jazzy eating breakfast <br />Sept. 29, 2011, 2:38 p.m.
/ filter:Normal

http://safe.tumblr.com/safe/video/10808388533/500?bctid=1188670222001

http://safe.tumblr.com/safe/video/10808388533/500?bctid=1188670222001

http://safe.tumblr.com/safe/video/10808388533/500?bctid=1188670222001

klikk på linken for å se Videoen ! ¨

 

-Sura
HA ha xD

doing the #dougie with santa. #real. haha. #mistletoe

-Sura
@justinbieber Jazzy eating breakfast <br />Sept. 29, 2011, 2:38 p.m.
/ filter:Normal

Jazzy eating breakfast

 

AWW..<3 

 

-Sura
@justinbieber Porcheeeeeeeee 1958 <br />Sept. 29, 2011, 7:52 a.m.
/ filter:Normal

under skrev han "Porcheeeeeeeee 1958"

 

han skrev litt feil... det e Porsche :) 

 

-Sura
Alfredo Flores photo Its beginning to feel a lot like Christmas! #mistletoe

It's beginning to feel a lot like Christmas! #mistletoe
Alfredo Flores on WhoSay

 

-Sura
ha ha xD jeg viste det ; ) sleeping Beauty

 

-Sura
@AllisonKaye: Wow. @justinbieber - shooting til 5 am and closing the day showing love to all the fans #classact

Swag!! 

He just doesn't stop - now @justinbieber is joining the local pd

 

-Sura
HA AH XD  liker parten han ler :)

 

-Sura
fra avspilling av musikk videoen ! 

 

-Sura
 

-Sura
ha ha xD 

 

 

-Sura

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010


K a t e g o r i e r


Bieber Historie
BIEBERHISTORIE-- Hvorfor er du sjalu?
Blogg
Boyfriend Musikkvideo
Historie - Im just waiting for my death
Historie - Trust me
Historie, Somebody To Love
JELENA
Lyrics
My Bieber Experience
Selena Gomez and Justin Bieber at the Lakers game
Wallpaper/Twitter BG

L i n k e r


blogg.no
Blogstart
Få din egen blogg!
Instagram !
justin bieber official website
Silly Bandz Europe
Sus95

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits