hahah...Justin bieber  avslørte den jobben han virkelig ønsker, hovedrollen i en ny versjon av klassiske 1978 filmen Grease.

Justin er opptatt av for et filmselskap for å gjenopplive 1950 throwback musikalske med ham som Danny, gjort berømt av John Travolta i filmen.

Han sa: «Det ville være mye moro. Det har vært snakket om mye opp gjennom årene, men det ville være kjempeflott å spille Danny."

Og han vet akkurat hvem han vil velge som sin kvinnelige hovedrolleinnehaver Sandy i kjærlighetshistorien
Han sa: «Jeg vil gå for Miley Cyrus uten å nøle. Hun kan synge, danse og handle."

Han la til: «Jeg ville ønske noen gode folk å spille i den. Ville det ikke Susan Boyle gjøre en fantastisk rektor McGee? Vi ville bare trenger å skrive det inn i manuset at hun brøt seg inn i sangen.

"Jeg er besatt av Susan. Når jeg ser på henne opprinnelige audition det gjør hårene på nakken min stå opp. Jeg ville elske å inkludere Cheryl Cole også. Hun ville se bra på Rydell High cheerleading uniform."

Tatt fra topp !Popstjernen Justin Bieber (16) skuffet tusenvis av fans som hadde gledet seg til å se idolet sitt på scenen til New York State Fair i Syracuse, søndag 29. august.

Den unge sangsensasjonen, som i løpet av høsten skal holde over 60 konserter i USA, ble nemlig rammet av sin egen "Bieber-feber" i helgen og måtte kansellere konserten bare timer før han skulle stå på scenen.

Hva som feiler sekstenåringen er ennå ukjent, men Justin innrømmet det var noe alvorlig på sin personlige twitterside samme dag.

- Jeg vet ikke helt hva jeg skal twitre... Jeg hviler nå og forsøker å komme meg etter noen dårlige nyheter fra legen, røpet "Baby"-hitmakeren.

Til tross for at Justin skriver han er "supersyk" og at legen har gitt ham streng beskjed om å holde senga, tror derimot tenåringsidolet han vil komme seg på beina igjen i løpet av de neste dagene.

- Jeg kommer til å bli ok, jeg trenger bare å hvile, men jeg vil at dere alle skal vite at jeg ikke vil skuffe noen av dere. Noensinne. Jeg setter virkelig pris på alle de snille ordene. Dette suger noe skikkelig, la supersensasjonen til.

Søndagens konsert har foreløpig blitt flyttet til onsdag 1. september.

 
GOD BEDRING JUSTIN <3
Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.


jeg syn han var driiiiitflink <33 hva syns dere ??<3 komenter?<3
Justin Bieber - One Time

Demand Justin Bieber in Bergen!
Justin Bieber in Bergen - Learn more about this Eventful Demand JUSTINN BIEBER TIL BERGEN

View all Bergen events on Eventful Justin Bieber  sa han vil spille en privat konsert for hele familien Beckham, som er store fans av Justin, hvis han får en fotball leksjon.

Justin sa til britiske avisen The Sun: "Jeg er sikker på at han ville gjøre noe for å få sine tre gutter lykkelig, og hvis jeg er deres favoritt artist jeg ville gjerne komme og sette på en privat forestilling på Beckham husholdningen, alt jeg vil be om i retur er at vi går inn i gården sin i en time etterpå, og han lærer meg alle de sprø tingene han kan gjøre med en fotball."

Hva syns dere, en bra retur eller? komenter hva dere syns?<3
Vil du være med på filmen til justin bieber? Du har to alternativer  Enten sende inn en video av deg selv hvor du mimer til Justins sang "That Should Be Me" eller sende inn en video eller et bilde av deg selv hvor du smiler og ting som får deg til å smile, innen onsdag 25. august klokken 17:00 EST/14:00 PST (amerikansk tid)

Det gjør ingenting om hvor du bor!

Delta her: http://bieberfever.com/moviee

http://www.youtube.com/watch?v=esKZhBW2KXA
 

Justin Drew Bieber ble født 1. mars 1994 i Stratford i Canada. Justin stjernetegn er fiskene. Han er 160 cm høy. Moren til Justin heter Pattie Mallette og faren heter Jeremy Bieber, han har ei stesøster Jazmyn og en stebror Jaxon. Justin har en hund som heter sammy og den er papillon.

Justin Bieber vokste opp i en musikalsk familie. Faren spilte gitar og moren sang. Han lærte seg selv å spille trommer når han var to år gammel, då han var tolv hadde han lært seg å spille trommer, piano, gitar og trompet. Justin elsket sport spesielt fotball og ishockey, på fritiden spilte han gitar på gata i Stratford for å tjene penger så han kunne ta med moren på ferie, å første feire han og moren reiste på var til Walt Disney World i Orlando i Florida.

Da Justin var tolv år gammel deltok han i en lokal sangkonkurranse i hjemme byen sin og han kom på andre plass. Han vart skuffa og ble sur. Moren Pattie, la ut videoen da justin sang på youtube for at venner og familie som ikke kunne være der kunne se han.  Men etter noen dager begynte det å komme tusenvis av mennesker for å se han på youtube, og det var det hele begynte.

Scooter Braun som er nå manager til Justin Bieber.Braun fant Justin Bieber på youtube der han lette etter nye talenter og justin var det han lettet etter. Scooter Braun klarte å finne Justin ved å ringe rundt til tre skoler i området der han spurte etter en som heter Justin og det gjorde de. Han finn telefon nr og da ringte han til moren Pattie. Pattie ble ganske nervøs når hun fikk den telefonen, men etter en lang samtale ble hun overbevist at dette kunne være en storartet mulighet for Justin. Scooter fikk fløyet begge to til Atlanta med en gang, og det var førstegang justin tok fly men det ble ikke siste gang!

På parkeringsplassen utenfor et musikkstudio støtte Justin på Usher. Justin var kjempefan av Usher og løp bort til ham for å spørre om han kunne få synge for han, Usher takket høflig nei. Noen uker senere da Usher hadde sett Justins klipp på nettet ble Braun oppringt av Usher og spurte om å få møte Justin  http://www.youtube.com/watch?v=zXBAGCPvrqc. Men så ville Justin Timberlake å møte han og Kampen begynte! Braun valgte Usher.

 

 

 
 ( Justin & sam hunden hans <3 )

 

 Det var første inmlegget våres så håper dere liker det ! Likte dere det ? likte dere bildene ?
Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010


K a t e g o r i e r


Bieber Historie
BIEBERHISTORIE-- Hvorfor er du sjalu?
Blogg
Boyfriend Musikkvideo
Historie - Trust me
Historie, Somebody To Love
JELENA
Lyrics
My Bieber Experience
Selena Gomez and Justin Bieber at the Lakers game
Wallpaper/Twitter BG

L i n k e r


blogg.no
Blogstart
Få din egen blogg!
Instagram !
justin bieber official website
Silly Bandz Europe
Sus95

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits