-Sura
 

-Sura
Fra del 1: . jeg slo på sangen Daddy's Little Girl av Frankie J."Daddy Daddy don't leave I'll do anything to keep you Right here with me Can't you see how much I need you" sang jeg, jeg kjente tårer renne ned kinnet mitt. jeg skulle ønske jeg viste hvem faren min var, eller bare fikk sett han. "Sara, kom ned du har besøk" du gikk ned å der stod:

 


 

 

STORY TIME: å der stod: Aleksander (Alex) og Rebecca (Becca). "hva gjør dere her?" spurte jeg og ga dem en klem. Becca: " vi ville si hade, før du gikk" Vi gikk opp til rommet mitt, du fikk ikke skiftet klær isted, så du tok på deg dette(http://i42.tinypic.com/2nh026v.jpg). jeg hadde en halv time på meg, jeg var ferdig å vi gikk ned å snakket om Justin, og hvordan det vil være å møte han igjen, om han husker meg, siden han er jo sammen med selena nå?.(Siden justin bodde i norge før så kjente becca & alex han). tiden gikk for of nå var det farvell tid. jeg klemte Rebecca og Aleks, det rant noen tårer ned over skinnet mitt. "Jeg kommer til å savne dere" sa jeg til becca og Alex. jeg klemte de igjen før jeg gikk inn til bilen. vi har famme i flyplassen og var på vei inn til Flyet. jeg satt meg ned ved vinduet "Hade Norge" sa jeg å sov.
   
Justins POV
"Justin, jeg har gode nyheter til deg" Jeg hørte mamma si, men jeg overså hun og forsatt å kysse selena "JUSTIN, SLUTT Å KYSSE SELENA Å HØR PÅ MEG" Jeg stoppet å snudde meg mot henne "fornøyd? hva er den gode nyheten?" spurte jeg med en stygg stemme. " for det første så ikke snakk til moren din sånn, to den gode nyheten er Sara kommer Imorga" Jeg så rart på mamma "Sara, hvem i huleste er det?" "Nå må du slutte å tulle Justin, Sara din bestevennine?" jeg så på henne med en rar måte, hvem er det hun snakker om jeg har kun to bestevenenr det er Chaz og Ryan "hva er det du snakker om jeg har kun to beste kompiser det er Chaz og Ryan?" sa jeg å stod opp for å hente vann."Justin tuller du eller ikke, husker ikke du Sara?" "Jeg kødder ikke en gang jeg kjenner ikke noen som heter Sara idet hele tatt".....

Saras POV
vi kom oss ned fra flyet og nå er vi på LAX, vi satt å ventet på at pattie skulle komme. vi ventet i ca 20 minutter til en Ropte Mari(saras mor) . vi snudde oss der stod pattie og kenny.
Mari:"gud som jeg har savnet deg" de klemte hverandre
Pattie: " Jeg har savnet dere enda mere" de gikk fra hverandre, pattie kom bort til meg å klemte meg
Pattie:"Gud som du har vokst til en vakker ung jente" Jeg klemte hun tilbake
Meg:"takk, du er forsatt like pen som du har altid vært" sa jeg.Vi hilste på Kenny. og satt oss inni bilen. ahh... LA er så fin.
 
Vi kom oss fram til hotellet der vi skulle bo. vi gikk inn å det første jeg så, var Justin & Selena Kline.... For en god start på denne ferien

 

Hva syns dere? Vil dere ha mere ?

-Sura
Del 1:
Du og Justin her vært beste venner ganske lenge, men du bor i Norge å han Bor i USA, etter mange når skal du endelig få møte han igjen. Du heter Sara og er 16 år, du bor i Norge. For din 16 års dag fikk du Justin bieber VIP + Backstage konsert billetter + språkreise i Los angeles i et fra moren din. "Sara våkn opp Idag er den store dagen" ropte mamma nede ifra. Idag er dagen meg og mamma reiser til Los angeles for Bieber konserten. Meg og mamma er som bestevenner, jeg forteller hun alt, mamma betyr alt for meg. "jeg er våken" jeg reiste meg opp og åpnet vinduet Solen skinte det var varmt. Jeg gikk inn igjen å gikk å tok meg en varm dusj. Jeg gikk ned for å spise frokost ?god morgen mamma, mmm jeg lukter pannekaker" jeg gikk over til der hun var å ga hun en klem " god morgen kjære, og du har rett, lagde de til deg siden det er siste dagen din her ?moren din begynte å få tårer, du gikk bort å klemte hun "mamma det er ikke sånn at jeg ikke kommer på besøk, men når går flyet?" spurte jeg å tok ut juice kartongen fra kjøleskapet. "flyet går kl 11""vel jeg skal bare spise så må jeg gjøre meg klar" du spiste opp pannekakene dine å gikk opp for å gjøre deg klar. jeg slo på sangen Daddy's Little Girl av Frankie J."Daddy Daddy don't leave I'll do anything to keep you Right here with me Can't you see how much I need you" sang jeg, jeg kjente tårer renne ned kinnet mitt. jeg skulle ønske jeg viste hvem faren min var, eller bare fikk sett han. "Sara, kom ned du har besøk" du gikk ned å der stod:

 

Vil dere ha mere ? 

 

-Sura
 

-Sura
 

-Sura

 
 

-sura
 

-Sura
 

-Sura
 

 

Kjære Kenny, takk så mye. Du har alltid beskyttet gutten vår. Takk for at du er hans venn siden starten, For å være hvem du er. Husk Good boys always win!  Gratulerer med dagen <3 

 

-Sura
 

-Sura

 
 

-Sura
 

-Sura
'

 

-Sura

Justin med fans idag :)

 

-sura
 

 

-Sura
 

-Sura
Dere finner det her http://www.facebook.com/Fan94JustinbieberBlogg 

-Sura

 

 

-Sura

Jeg legger Ut resten av bildene HER

 

 

-Sura


 

-sura
 

-Sura
Justin & Usher på Konserten ! 

Justin dekket  ansiktet hans etter å ha sett Usher opptre,da han forlot konserten ble han omring av skrikende fans 

 

 

-Sura
 

Jeg ser Kjempe stolt over Justin, hvor langt han har kommet. Uansett hva som har skjedd og vil skje, vi er en familie vi støtter hverandere no matter what ! 

-Sura
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

 

 

 

 

-Sura

 
 

-Sura

 

-Sura


 

 

-Sura
 

-Sura

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010


K a t e g o r i e r


Bieber Historie
BIEBERHISTORIE-- Hvorfor er du sjalu?
Blogg
Boyfriend Musikkvideo
Historie - Im just waiting for my death
Historie - Trust me
Historie, Somebody To Love
JELENA
Lyrics
My Bieber Experience
Selena Gomez and Justin Bieber at the Lakers game
Wallpaper/Twitter BG

L i n k e r


blogg.no
Blogstart
Få din egen blogg!
Instagram !
justin bieber official website
Silly Bandz Europe
Sus95

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits