Gratulere med dagen <3 

 

 ha haxD

 

-Sura
 

-Sura

 
Skulle gjerne vært på konserten, men men ;/  men til de som skal være der HA DET KJEKT !! 

 

skal du ?

-Sura
gleder meg til å høre de! 

 

-Sura
 

ha ah ... eg e enig med justin :-)

 

-Sura
DEL 1

DEL 2

DEL 3

DEL 4

DEL 5

DEL 6

 DEL 7

DEL 8

    Justin tok tak I hånden din og dere gikk hand I hand ut av flyet. Det var mange som lurte på hvem du var. men du bare så ned I bakken og latet som ingen ting. Dere satte dere inn I limmoen og kjørte til hotellet. 
Dere gikk til resepsjonen og dere sa at dere skulle ha ett rom vær. Altså sove vær for dere. Mannen bak disken søkte på pcen og så så han på dere og sa ? jeg beklager men vi har bare ett rom som er ledig.? Du så på Justin.. Justin sa ? ja hvor mange senger er det der ? ? han sa ? det er en konge seng ?? du så på justin og smilte brett. Justin sa ? ja da tar vi vel det ! ?  du klemte han. Dere fikk nøkkellen og gikk mot rommet. På rommet var det en stor balkong som gikk ut mot gatene. 
det hadde blitt kveld o du gikk og stelte deg og du hadde helt glemt at Justin var der så du hadde bare på deg undertøy. Så du gikk ut I stuen på hotel rommet. Og pluttselig hørte du noen plystre på deg?du skvatt og snudde deg og der satt Justin og så på deg. Du ble flau og skjappet deg og ta på en t-skjorte.  Du gikk bort til Justin og sa ? nei skal vi sove ? ? han nikket. Du løp mot sengen og hev deg oppi den. Og så på Justin og sa ? kommer du ikke ? ? han sa ? vist jeg får lov av deg og sove sammen med deg så ? ? du så rart på han og sa ? hahah selfølgelig får du lov ! kom nå ! ? han gikk mot deg sakte men sikkert.. du skjønte at han syntes det var litt rart så du ropte ? kom igjen da !!! ? mens du klappet på sengen. Han gikk fortere og kastet seg over deg og sa ? du er bare helt nydelig !! ? du kastet deg over han sånn at du satt oppå han. Du bøyde deg ned og kysset han leeenge. Han stoppet og så på deg og sa ? men vi skulle jo ikke gå for langt ? du sa ? jeg syntes ikke dette er å gå for langt, ingen ser oss det er bare oss her ?  han sa ? jeg er helt enig med deg ! ? dere lå og koste dere helt til Justin så på deg og sa ? kan jeg si deg noe som jeg ikke sier så ofte ? ? du nikket ? så sa Justin ? jeg savner pappa så utrolig mye det er så lenge siden jeg har sett han.? Han så kjempe trist ut. Du lå og så på han og ga han en klem og sa ? naw?det går bra, du kan sikkert snart mote han ! ? du kjente at du ble våt på skulderen Justin gråt men ikke sånn at du så det men du merket det. Til slutt sovnet dere og sov godt til dagen etter.

 

skrevet av pia <3 

 

hva syns du?

 

-Sura
jeg kom akkurat hjem, logga  meg inn på bloggen for å blogge så eg alle de styggeste  kommentarene jeg noen gang har fått, det var av ei jenta som heter trina. 

Jeg vil bare si til Trina, ved å kommentere  bloggen min så hjelper du med med å gå opp i topp lista, jeg har 4 Størst justin bieber blogg i norge !! å NEI JEG KOMMER ALDRI TIL Å SLETTE BLOGGEN: UANSETT HVA SOM SKJER !! DU KAN PLAGE MEG MEN JEG KOMMER ALDRI TIL Å SLETTE DENNE BLOGGEN !!  

 

Jeg lagde denne bloggen for at folk skal vite mer om justin, for det finnes tusen vis som liker han her i norge!! jeg vil Takke alle som støttet denne bloggen å støttet meg ! Jeg elsker dere ! <3 å dere skal vite at jeg er her for dere å <3 

 vi liker ikke justin bare fordi han er rik ikke i det heletatt !! Justin lærte oss å ikke gi opp drømmene ! justin lærte oss å si Never Say Never! Han ga oss HÅP !! 

TRINA JEG AMBEFALER DEG Å SE NEVER SAY NEVER 3D !!! 

 

Tusen Takk til dere som leser bloggen min <3 Dere er best ! 

 

-Sura
Bieber Winning !! <33 

 

hva syns du om det justin sa ? 

hva syns du at folk kommenterer sånt ?

 

-Sura     suraak@hotmail.com
 

DEL 1

DEL 2

DEL 3

DEL 4

DEL 5

DEL 6

 DEL 7

 

 

Justin gikk ut av bilen og det var mange sjornalister der som ville ta bilder av dere siden ingen viste hvem du var. Justin strakkte honden ut til deg og du tokk tak I den. Dere holt hender hele tiden. Du hørte folk som ropte ? hvem er hun ?....er det dama de ? ?..er dere sammen? ?? du tenkte på det samme var dere sammen elr var han bare en god venn ? 
alle disse tankene surret I hodet ditt menn dere gikk bortover til flyet. 
du sa til deg selv- men han kysset meg jo ! ? men jeg var jo så trøtt, karnsje han ikke tenkte over det. Du tenkte ikke mere på det.
Justin så på deg og sa ? går det bra ?  du ser så betenkt ut ? ? du så opp på han og sa ? nei da, det går bra vi kan snake om det på flyet. ? Justin smilte og sa ok. 
Du så på han og spurte ? Juuustin ? er ikke det moren din ? ?   Justin fikk ett sjokka blikk og sa ? omg ! jo det er det ! ?  du sa  ? åå hun er bare den søteste !?  Justin smilte, men du så at han ble litt nervøs. Pluttselig slap han hånden din og gikk mot moren og sa hei til henne du sto litt I bakgrunnen. Pattie så på deg og sa ? hei, hvem er du da ? Justin er det hun jenten du har snakket om ? ? du gikk mot henne og sa hei.   
pattie spurte Justin om dere var sammen og han svarte?.? Ehhh mamma kan du ikke la henne få litt fred da !? liksom litt rom ? ? 
patties å på deg og smilte men hun så på Justin og sa ? ååå så det er noe som skjer her. ? Justin så litt stygt på pattie. Han tokk hånden din og gikk om bord på flyet. Dere satte dere ned I ett egent rom med dører. Justin satte seg ved vinnduet og du I mitten.    
det hadde gått en stun dog Justin så på deg og sa ? kan du si meg hva som skjer nå (dn ) ? ? du så rart på han og sa ? ehh?vi skal på ferie sammen ? ? Justin så på deg og sa ? jeg mener med oss, hva skjer med oss ? ?  du sa ? jeg vet ikke ? mener du liksom sammen ? venner ? ? 
Justin sa ? ja ? hør her (dn ) jeg liker deg veldig godt, men jeg vet ikke noe om deg. Bare det med familen din. ?   du så på han at han virkelig mente det han sa.  Du så på han og holdt hånden hans og så han inn I de utrolig nydelige brune øynene hans og sa ? Jeg liker deg også Justin. Jeg var bare så utrolig redd for at du ikke ville liker meg etter jeg fortalte deg om familien min. ? så du mens du tenkte på det som hadde skjed for bare en kort uke siden.   
Justin så på deg og sa ? jeg bryr meg ikke om hvordan familien din er elr hvem du var før.. jeg bryr meg om den du er nå ? 
Dere snakket lenge om hva dere skulle gjøre og dere kom fram til at?..dere skulle ikke si at dere var sammen og at dere skulle se hva som skjedde etter ferien.  Du syntes at det var riktig?men dere fikk lov til og kysse hverandre, men passe på at det ikke gikk for langt. 
dere ga hverandre en klem og sa at dere var glade I hverandre.

 

hva syns du ? 

 

-Sura 

-Sura    
   
   
   
   
   
trykk på bilde så blir den større:D 
-sura 

-Sura
NSN DVDen er allerede solgt ut ! det tok bare 20 min !! Justin Bieber: Never Say Never (Widescreen)Justin Bieber: Never Say Never (Blu-ray + Standard DVD + Digital Copy) (Widescreen)men det finnes i vanlig dvd og Blue-ray.

Vanlig DVD = 18 dollar= 108 kr

Blue-ray= 25 dollar = 150 kr 

 '

  

-sura

 


Justin Bieber: Never Say Never (Blu-ray + Standard DVD + Digital Copy) (Exclusive-Autographed Copy) (While Supplies Last) (Widescreen)
nå kan du bestille den på walmart. den kommer med autograf av justin og :D :D den koster 24 dollar.
http://www.walmart.com/ip/16419307#rr
http://www.walmart.com/ip/16419307#rr
skal du kjøpe den ?
-SuraDEL 1

DEL 2

DEL 3

DEL 4

DEL 5

DEL 6

 

Dere gikk ut fra sykehuset der det stod en limmo og ventet på dere. Du var fortsatt litt sliten så Justin støttet deg når dere gikk bortover til limmoen. Du så på han og sa ? du er bare helt utrolig !! tusen takk for at du er her for meg Justin.? Justin så på deg og sa ? jeg ville gjøre alt for deg (dn ) ? du så på han og smilte.
dere satte dere inn i bilen.   Justin sa til deg at vi skulle dra rett til fly plassen. Du så på han og sa ? men hva med klær da ? ? Justin sa? Jeg har fått en til og hente klær til deg ?  du så på han og nikket.
du sovnet i bilen på vei til flyplassen. 
når dere var framme vekket Justin deg og sa ? (dn) nå er vi framme, jeg vet at du er sliten så jeg tokk med meg en stor hette genser og solbriller til deg, så du slipper alle menneskene som skal finne ut hvem du er og plittsen fra kamerar osv osv. ? du så på han og sa ? tusen takk, du tenker virkleig på alt ! ?   Justin lo litt forsikktig. 
du hadde på en litt lang bobblete skjorte og tighets. Under skjorten hadde du en singlet så du tokk av skjorten og Justin hjalp deg med og ta på hettegenseren. 

 

 

hva syns du ? 

 

-Sura
Videoen jeg skal lage en video for å få bieber til norge ! 

trenge deres hjelp.

 

send inn bilde av deg eller en bilde som du har redigert....vær kreativ, bruk fantasinen din :D du kan f.eks legge til Twitteren din . eller en video der du synger eller, en video de du ber han om å komme til norge <3

Fristen er søndag :D

send bilden/video til denne msnen suraak@hotmail.com

 

-Sura
image

//jbnews

 

-Sura
Bieberfan1997@live.no

 

bieberfaaan.blogg.no skal sende scrapbook til Justin <3  Jeg skal Være med ! :D <3 

BLI MED DU OG ! :D Du Blir kanskje sett av Justin ! :D 

 

Vi må få oppmerksomheten til Justin.... Jeg skal lage en Scrapbook og hvis du sender inne et bilde av deg eller Justin eller noe du vil skal være med i scraapbooken så send til Bieberfan1997@live.no ! Eller på Facebook til Faaan Bieber! Scrapbooken skal sendes til Justin ! Bare send inn, fristen er enda ikke bestemt, men den kommer etterhvert.... Send inn bilder av deg og noe som har en sammenheng med Justin... F.eks et bilde av deg med cd'n hans eller et bilde av deg ves siden av en plakat eller noe sånn? Bruk fantasien! Jeg sender den til Justin ! Jeg hadde blitt veldig glad om du hadde spredd dette videre til venner eller lagt ut et innlegg om det på bloggen din! Hadde blitt VELDIG takknemlig !

SEND!

 

NB!! ikke send den til Bieberfaaan@live.no, men til Bieberfan1997@live.no

 

-Sura
DEL 1

DEL 2

DEL 3

DEL 4

Del 5

Du voknet. Du så justin sove med hodet sitt på senge kanten. Du tenkte naww så søt ! du satte deg opp og justin våknet og sa ?å endelig er du våken ! går det bra med deg! Kan du forklare meg hva som skjedde hvem var hun damen på rommet ditt ? ?   Du sa ? jeg er lei meg Justin det var derrfor jeg ikke ville ha deg i livet mitt det hadde bare plitt vanskelig for deg !, hun dama på rommet var moren min?. Jeg ble lei meg siden du sa at moren min var flink til å innrede men så var det egentlig meg for jeg bor alene, jeg flyttet pga moren og faren min er alkohoikere. Og det du så i dag er jeg ganske vant til ?jeg er så lei meg Justin !! ? du gråt?
justin så på deg å sa ? (dn) ikke gråt ! jeg er lei meg for at jeg sa det. Jeg skal være her for deg. Jenta mi !! du skal ALDRI føle deg alene !! jeg er her for deg !  du sa ? tusen takk Justin !  ? justin tokk tak i hånden din og kysset deg på munnene. Du følte en glede du aldri hadde følt før. Du spurte ? hvrofro gjore du det ? ? justin sa ? pga jeg elsker deg.. vil du vare jenta mi ? ? du så på han og sa ? jeg elsker deg ogsa og ja jeg vil være jenta de !!?  du lente deg mot hanog kysset han lenge. Det hadde gått en uke og du fikk dra hjem. Justin hadde vært hos deg hele tiden og nå tokk han deg i hånden og sa ? du skal ikke hjem..vil du være med meg til bahamas ? ? du så på han og kysset han på munnen og skrek ut?  JAJAJAJAJAJ !!! du er bare den beste !! elsker deg ? !! 


 

forsettelse kommer !

-Sura
det va litt sånn kult :D

 

-Sura
image

<3

-Sura
 

Swag<3


-Sura
 

-Sura


trykk på de små bildene så blir de store :D 
-Suraka syns du ? 

-Sura
se bak om da! ha ah sorry men se fjeset 

 

-Sura
HER KAN DU KJØPE FILMEN <3

http://www.homeenter.com/no/barnas-filmklubb/product_readmore/justin-bieber-never-say-never-dvd/262676/998092/

http://www.homeenter.com/no/barnas-filmklubb/product_readmore/justin-bieber-never-say-never-dvd/262676/998092/

http://www.homeenter.com/no/barnas-filmklubb/product_readmore/justin-bieber-never-say-never-dvd/262676/998092/

 

image

 

skal du kjøpe den ? 

 

-Sura

 

tror du at pattie og Jermey blir sammen igjen?

 

-Sura`

 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010


K a t e g o r i e r


Bieber Historie
BIEBERHISTORIE-- Hvorfor er du sjalu?
Blogg
Boyfriend Musikkvideo
Historie - Trust me
Historie, Somebody To Love
JELENA
Lyrics
My Bieber Experience
Selena Gomez and Justin Bieber at the Lakers game
Wallpaper/Twitter BG

L i n k e r


blogg.no
Blogstart
Få din egen blogg!
Instagram !
justin bieber official website
Silly Bandz Europe
Sus95

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits