her er det en del dere får av meg nå! har ikke skole, har høstferie som jeg har skrevet om før. :) måtte hjelpe til litt ute pga vi bygger på huset som det skal bli enda større! ;o syntes det er stort fra før jeg .. :) jaja, her kommer delen! :) 

btw: hehe, skulle lagdt denne ut i går, men måtte gi PCen til lillesøstra mi, og hun var der i evigheter, MEN(!) lagra alt det jeg skrev i arkivet før ho sletta den ;) smart vettu!! :D

 

_____________________________________________________________________________________________

 DEL 10

 Justin smilte og ga deg et blikk som han mente at vi skulle møtes ute i gangen. ''åå, så du har to kjæ-'' ''KJEFTEN DIN! jeg er ikke sammen med noen!'' du avbrøt Samanta, og Chaz mistet litt av smilet sitt når han hørte deg. du gikk mot Chaz ''unskyld, men det funker ikke mellom oss'' sa du og gikk ut i gangen. du fant Justin, han smilte til deg og var på vei til å ta hånden din. men før du rakk å ta den var det noen andre som tok deg.

 

det var læreren din, han stirret stygt på deg ''hvor er Chaz?'' spurte han og holdt deg på skulderen. ''inne tror jeg'' sa du med lav stemme ''finn han og kom inn på kontoret mitt, NÅ!'' sa han og gikk inn i skolen igjen. ''hva har skjedd?'' spurte Justin og så på deg. ''ehh, ikke noe. eller jeg kom litt forsent til timen, og deg gjorde visst Chaz også.'' sa du og bare stirret på skolen. ''åja, men jeg venter her, eller skal jeg gå?'' sa Justin og pekte på bilen hans. du gikk inn i klasserommet igjen og lette etter Chaz, han ignorerte deg sikkert helt fordi det du sa til han. du brydde deg ikke og bare tok handa hans og dro han ut. ''hva søren?'' sa han og gikk etter deg. ''vi må desverre på lærerens kontor, sikkert fordi vi ble ca 15 minutter forsinket til timen!'' gapte du til Chaz irritert, dere banket på døra og læreren kom ut. ''sett dere ned, ja. 15 minutter forsinket er veldig lang tid i skolens verden!'' sa han og tok opp et ark, der hvor han skrev ned navnene deres. ''ja, så *ditt navn* og Chaz, hva gjorde dere mens det var time?'' han tittet på oss med et rart blikk. du og Chaz tittet på hverandre. ''ikke noe, tror jeg..'' løy du og bøyde deg lenger ned på stolen du satt på. du så Chaz sukket litt. du reiste deg opp igjen og tenkte deg litt om hva du skulle si. om du skulle si sanheten eller løyn. ''okei, jeg løy.'' var det første du klarte å få fram. læreren stirret på deg med brillene langt nede på nesa. ''ja, vi begynte først å snakke litt.''  sa du og så på Chaz. ''så bare merket vi at klokka ble litt mye!'' forsatte du, men før du fikk fulført setningen begynte Chaz å snakke ''så bare kyssa vi, ikke mer enn det!'' sa Chaz og smilte sjevt til deg. ''åja, dere er ett par! da kan dere jo melde dere på skoleballet!'' sa læreren fort, du gispet litt når du hørte han si det, ''nei, nei.. vi er ikke et par.'' forsatte du og reiste deg litt opp igjen ''åja, men her er det lapper som DERE TO skal dele ut til hver og en person! eller legg det i alle skapene dere, i gymmen, gangen, ja.. overalt! som en liten straff, greit?'' sa læreren og tok opp flere svære bunker med papirer. ''ja, vi må vel det da'' sa Chaz og så etter noe han kunne legge papirene i mens dere skulle dele det ut. 

(fant ikke andre bilder som passer til historien)

 

dere gikk ut av kontoret, du så Justin lenger ned i gangen. han snakke med Ryan som venta på dere. de så deg og Chaz og små løp oppover gangen. ''skjer'a?'' spurte Justin og stirret på deg og papirene. ''hehe, vi skal gi dette her til hver enkel person og alle skapene på hele skolen som finnes! gøy vettu.'' sa Chaz og spilte glad, men det hørte ikke sånn ut. ''jeg eller vi kan hjelpe deg, eller dere to da, og dele ut de lappene.'' sa Justin glad og nesten ikke klarte å snakke. du lo litt og så på Justin smilte. alle dere fire gikk rundt hele skolen og leverte lapper en veldig god stund ''ehh, kanskje vi skulle dele oss i to og to?'' sa Justin på alle de lappene som var igjen. ''okei, jeg går med Justin jeg'' sa du fort og tok en stor bunke og gikk bortover gangen før noen ble helt uenige om deg.

*1 time senere*

''hvor mange har vi ca igjen?'' surte Justin ''ehh, tell du!'' sa du og lo litt. ''hehe, søt du'' sa han og kom nærmere deg, dere var ved skapene i gangen mens de andre var ved gymmen. dere gjorde ikke noe annet enn å stirre hverandre i øynene, lenge. Justin kom nærmere deg og kysset deg, du hørte noen lydet langt fra gangen men du brydde deg ikke fordi du trodde det var Justin. men så plutselig snudde justin seg brått. 

hvorfor snudde Justin seg brått? ;D

______________________________________________________________________________________________

mere? får sikkert i morgen, tørr ikke begynne på en i dag. for nå kommer fetteren min,, igjen.. woho! :)

-Anne

btw: hvis noen vil lese alle historiene så er det en kategori som heter 'Historie, Somebody To Love' ;) 

jajaja.. nå kommer det en historie da, faktisk 2 på en gang! hehe,, som jeg skrev i går, skjermen på MIN PC er heelt ødelagt og knust, innvendig! har en kjempe kul søster ;) men jaa, jeg kunne bare se i et lite hjørne hva jeg blogga om, og da tenkte jeg at da blogger jeg flere deler i dag!! :) men her er noen historier så lenge ;) 

__________________________________________________________________________________________________

 du var sur, kjempe sur, bare fordi han ikke sa at han var selveste justin Bieber. du visste så vidt hvem han var, og var IKKE en fan av han. du bare satt der og følte at tiden stoppet.

DEL 8
du la deg i sengen og stirret i taket hvert sekund, du tenkte ikke og bare lukket øynene og etterhvert sovnet du. 
dagen etter våknet du og så deg selt i speilet med et rart blikk, du ville ikke på skolen, du ville bare være hjemme og ikke tenke på noen ting! ''våkne opp nå!'' ropte Simon og kom brasene inn på rommet ditt og så på deg med også et rart blikk. ''tror du skal på badet og ordne deg først jeg, og så kan jeg kjøre deg'' sa han og smilte rart og gikk ut som om du var et troll som skulle spise han ellerno. du gikk inn på badet og tok på deg noe klær og sminket deg.
 (heh, fant ikke noe annet)
du gikk ut døra og ned på kjøkkenet. du så på de andre spise. ''skal du ha noe mat før du drar?'' spurte moren din og tok opp en brødskive til deg. ''neida, det er greit. er ikke sulten!'' sa du og tok på deg sko og jakke. ''hade da!'' sa faren din og så på moren din med et spørrende blikk om hvorfor du ikke ville ha mat. du gjorde ikke noe annet enn å se rett ut gjennom vinduet i bilen. ''så hva er det med de-'' ''IKKE NOE!'' avbrøt du han og ble irritert.''okey da, hvis du skal være sånn'' du så på Simon med et ordentlig drapsblikk. ''men du kan jo kanskje være på en annen konsert da!'' sa Simon og smilte til deg. ''hva mener du med konsert?'' sa du og reiste deg mere opp fra bilsete. ''han derre Bieaber'n'' sa han og parkerte bilen utenfor skolen ''ehh?! hva med han?'' sa du og gikk ut bildøra. ''er du ikke sur fordi du ikke kunne komme på konserten?'' sa han og holdte på med bilnøkklene. ''nei!, fy faan Simon! jeg visste nesten ikke hvem han var, før jeg faktisk va-'' du ble avbrøtet av at noen tok på skulderen din ''hey!'' sa Justin og stirret på deg. du svarte ikke og bare gikk forbi han. ''så,, hva er det med ho?'' sa justin til Simon med et rart blikk, ''vet ikke, et eller annen sånn konsert greie som var i går. etter det har ho vært sånn der.'' sa Simon og gikk et annet sted. justin gikk mot skole døra der du stod med noen andre jenter.
''Utrolig bra konsert du hadde i går! og tusen takk for at alle i klassen kunne komme!'' sa en av jentene Samanta. Justin så først på deg og ned på bakken. ''*ditt navn* jeg kan forkla-'' ''du trenger ikke forklare! jeg vet det, iallefall nå. Du kunne bare ha sagt det!'' sa du og avbrøt han, du merket at en liten tåre kom nedover kinnet ditt. ''jeg vet, men jeg tenkte at da ville du kanskje likt meg bedre!'' Sa Justin fort og tok hånden din ''hva snakker dere om?'' sa Samanta og kom bort til dere, noen av de andre jentene følgte etter dere også, Justin tok handen din og gikk bortover gangen, flere begynte også etter dere, noen gikk fort eller løp, Justin dro der fortere etter og gikk ut igjen. 
''okey, det er ingen steder å dra som jeg kan fortelle deg noe!'' sa Justin og stoppet. ''du trenger ikke å fortelle eller forklare det, jeg er sur på deg og vil ikke se deg mere!'' sa du og dro handa di ut av hannes. du gikk mot folke megden og Justin fulgde etter og tok deg ut av den, når han tok deg begynte noen å skrive og hoppet oppå Justin. ''er de virkelig så gale?'' sa du og fniste litt. ''ja!'' sa Justin stresset så kom det utrolig mange biler til skolen deres,
Det var fullt av kameraer der og folk, ''løp, nå!'' sa Justin og tok handa di og løp inn i megden igjen og inn på skolen. ''her er det et ledig rom!'' sa du og dro han tilbake til deg og løp inn på rommet. ''sånn, endelig litt fred og ro!'' sa Justin og låste døra. ''og.. ja, sorry! jeg skulle ha sagt det, jeg ville ikke at det skulle bl-'' du kysset han på leppene. dere bare stod der og kysset, det varte en god stund. 
'RIIING' skoleklokka ringte og dere stoppet å kysse og latet so ingen ting. Justin klødde seg i huet, ''ja.. okei'' var det eneste Justin fikk fram, han gikk mot døra og låste opp, politiet hadde kommet for å forsvare Justin. så var det noen som tok tak i deg!
DEL 9
det var Chaz ''hey babe!'' sa han og var på vei til  kysse deg, men du snudde bare på hodet og ga han en klem istedet. ''jeg må nok gå til klasserommet mitt'' sa du men Chaz fulgte etter ''ehh.. klasserommet ditt er her'' sa han og tok hånden din. ''hva skal du etter skolen da?'' sa Chaz mens du så etter Justin ''vet ikke, men kan du hj-'' ''blir du med å se på oss spille fotball?'' sa han og stirret deg i øynene, ''okey!'' sa du og smilte til han, det tok evigheter bare for at dere to snakket sammen. ''Shit! kanskje vi skal lgå inn i timen? vi er allerede 10 minutter forsen!'' du og så på klokka til Chaz, ''hvorfor deg? det er jo så fint å være med deg'' sa Chaz med en flørtende stemme. ''skulleønske men-'' Chaz kysset deg, han kysset deg der du kysset Justin. du dro han tilbake og gikk. dere gikk inn i timen og læreren stirret stygt på dere '' så, dere er nå nesten 15 minutter fordene?!'' sa han mens dere stod ved døra. ''sikkert klina!'' sa en gutt i klassen og lo ihjel, det gjorde de fleste andre i klassen også. du ble litt rød og satt deg ned på pulten din. du var litt flau over at de lo av deg og Chaz.
når dere endelig var ferdig med timen og du ble igjen og satt på pulten, men fler og fler kom bare inn mot deg. ''hva gjorde dere i gangen egentlg?'' spurte Samanta og satt seg oppe på pulten din og stirret på de. det var også flere jenter der, ''ikke noe du bør vite'' sa du og reiste deg opp men da så du Chaz kom inn og så på deg, men samtidig kom Justin inn. Justin smilte og ga deg et blikk som han mente at vi skulle møtes ute i gangen. ''åå, så du har to kjæ-'' ''KJEFTEN DIN! jeg er ikke sammen med noen!'' du avbrøt Samanta, og Chaz mistet litt av smilet sitt når han hørte deg. du gikk mot Chaz ''unskyld, men det funker ikke mellom oss'' sa du og gikk ut i gangen. du fant Justin, han smilte til deg og var på vei til å ta hånden din. men før du rakk å ta den var det noen andre som tok deg.
  
hehe, mere? skal begyne å lage noen deler nå ;) men enjoj så lenge! :D btw: det blir 2 deler nå så lenge! for det er ofte jeg ikke får tid til å legge dem ut eller no sånt! ;) 
-Annehehhe! nå er neste del ute her! :) kommer sikkert fler i kveld! :) 

_______________________________________________________________________________

 du stoppet opp ''hva er det søtah?'' sa Justin og så på deg, ''ehh.. ja, bare at jeg og Ch-'' du ble avbrøtet av at Justin dyttet deg ned ved strandkanten.

 

''ÆÆÆ! DUST!'' ropte du til Justin som svømte med deg, ''liker du det ikke? bare se ut over havet der, det ser man ikke hver gang!'' sa han og ristet av litt vann av håret. ''ahah! okei da, litt gøy kan det være.'' sa du å smilte, du tittet bort på solen og så på Justin, han så på solen også. du syntes han var kjempe søt, når han var sånn. ''det er et eller annet kjent ved deg!'' sa du og studerte han. ''åja,, ja.. eller ehh. du skjø-'' du sprutet masse vann på han. ''EY!'' han sprutet tilbake og prøvde å svømme unna han. han dro i beinet ditt som at du ikke klarte å svømme mer. ''slipp meeg?" sa du og snudde deg mot han, han kom nærmere deg og så deg i øyene. du nærmet deg mot han, men så plutselig kom det noen skrikende jenter mot dere. ''ehh, ja.. det var det da.'' sa Justin og klødde seg i huet. ''okei, hva da?'' sa du og stirret på jentene. ''jeg tror jeg må løpe!'' sa justin og ga deg et kyss på kinnet, du ble litt rød og nyskjerrig nysgerrig. du så han løpe bortover veien og du subbet nedi sanden på stranda. du tok opp mobilen og ringte broren din Simon, du ba han hente deg ved stranden. du satt deg ned i sanden og så på solned gangen ut over havet. 

''BØØ!'' du skrek høyt, du tittet bak deg og så hvem det var. ''ble du skremt?'' sa Simon og satt seg ved siden av deg. ''JA! fyfaen Simon, ALDRI gjør det igjen!'' sa du bestemt. ''sorry'as, men kommer du?'' sa Simon og tok fram bilnøkklene og reiste seg opp, du fulgte etter uten å svare. dere satt dere inn og begynnte å kjøre hjem. på veien så du utrolig mange folk, og biler. ''hva tror du skjer der?'' spurte du Simon og så påfolkemegnden. ''vet ikke, blir du med å se?'' sa han og stoppet bilen og gikk ut. dere gikk mot en dør som står ^INNGANG^ på. ''billetene takk!'' sa en mørk mann og tok fram handa si. ''ehh.. billeter? nei, vi lurer bare på hva som skjer her!'' sa Simon, ''det er en Justin Bieber konsert. det står skilt overalt her!'' sa mannen og pekte på et skilt. ''åjaa, beaberen. søstra mi er sikkert en fan av ham ikke dant?'' du klarte ikke svare, du så på plakaten lenge og så virkelig hvem det var. ''er du *ditt navn*?'' Simon dunket borti deg, ''ehh.. ja!?'' sa du og ikke skjønte en dritt. ''1 billett takk!'' sa Simon på kødd. ''billettene er utsolgt.'' sa mannen og tok neste mann. ''okei da, vist du skal være sånn!'' sa simon og gikk. 

du fant en ødelagt brukt billett uten for bilen til Simon, du gjorde ikke noe annet enn å se på den. du var helt stiv og stille. når dere kom hjem gjorde du ikke noe annet enn å legge deg i sengen og se opp i  taket. da hadde billetten i handa og slapp den etter hvert ned på bakken, du tok dyna over deg og la deg ned for å sove. dagen etter tok du på deg noe klær og satt deg ved vinduet ditt. du titter ut en god stund uten at noe hadde skjedd, så plutselig fikk du en melding -Hei! <3 finne på noe i dag?- det var fra Justin, -er du ikke trøtt fra i går da?- sa du og kastet telefonen din ned på gulvet og fikk en tåre nedover kinnet, hvorfor du gråt vet du ikke. du var sur, kjempe sur, bare fordi han ikke sa at han var selveste justin Bieber. du visste så vidt hvem han var, og var IKKE en fan av han. du bare satt der og følte at tiden stoppet.

_____________________________________________________________________________

synes du?? skal bort etterpå også, men kommer hjem igjen då ;) skal prøve å IKKE sove over, har lyst til å skrive litt mere! :) håper dere likte det! kommer en kanskje en i morgen, eller så kommer det en i morgen tidlig. ;)

-Anne
skal prøve å blogge oftere snart, grunnen til nå er fordi jeg har en stor prøve på Torsdag og er veldig ofte ute med venner og masse skole, og litt som ''drama'' med en venninne som jeg er veldig glad i som er litt lei seg og sånt..såå, ja..  men nå til helga setter jeg opp på 100% igjen! for da er det høstferie! da blogger jeg mere tenker jeg ;) men kos dere med neste del her! :)

______________________________________________________________________________________________

 ''hva gjør du her egentlig?'' sa du og tok opp penalet ditt fra sekken ''være med deg vel!'' sa chaz og kom nærmere deg. ''hvorfor det egentlig?'' sa du og dyttat han unna deg. ''fordi.. ehh.. ja.. du er pen vel!'' sa han lavt og satt seg ned på sengen din. 

 

''å, okei. Takk sa du tilbake. ''så, skal vi øve til prøven?'' sa du og satt deg ved siden av Chaz. ''Eller skal vi gjøre noe annet?'' du skjønnte hva han mente, men latet som om noe annet. ''okei, hva med Engelsk?'' sa du med et lurt smil, ''raring du, men serr, jeg mener det!'' sa han og smilte ganske søtt til han. ''håper du virkelig mener å kysse nå! eller så er du bare pervers!'' sa du og lagde et rart utrykk i fjeset. ''yes I do babe!'' sa Chaz og tok tak i hånden din. Du lokket igjen øynene dine og latet som at det var en drøm. så traff leppene deres. du fikk en melding og dere skvatt og latet som ingenting. -møtes etterpå?- sto det fra Justin. du så på Chaz som fikla med en tråd. -okey, men er det greit at Chaz blir med da?- skrev du tilbake. han skrev fort tilbake og der stod det -vil helst være alene med deg!- du så på meldingen og skrev -OK-. ''jeg tror du må gå nå, skal bort nå'' sa du og så han rett i øynene, ''greit det'' sa han og kysset deg på kinnet, du smilte når han gikk ut døra. du skiftet, for det var litt varmt ute og tok på deg skoa dine og ventet på bussen. 

du ringte Justin og spurte hvor han var hen, du fikk aldi tak i han og bare begynte å gå bortover senteret. du satt deg ned et sted og bare ventet til noe skulle skje. men å plutselig tok noen tak i skulderen din og du skvatt til. 

du så deg bakover og der var Justin, du lo og ga han en klem. han satt seg ned på stolen ved siden av. ''lenge siden sist, hva?'' sa han og smilte stort. ''joa.'' sa du og smilte tilbake. ''så blir du med å gå tur i byen, og så kan vi dra til stranden?'' sa Justin og reiste seg opp og strakte ut handa si mot deg, ''okei!'' sa du og tok imot handa og fulgte etter, dere gjorte ikke noe annet med å se på ting og sånt, så gikk dere ned til stranden, ''vakker du er i dag'' sa Justin flørtende til deg. ''hehe'' sa du og rødmet litt, men dette her bare minte deg om Chaz.. du stoppet opp ''hva er det søtah?'' sa Justin og så på deg, ''ehh.. ja, bare at jeg og Ch-'' du ble avbrøtet av at Justin dyttet deg ned ved strandkanten, 

Justin Bieber & Selena Gomez Continue Love Fest on the Beach

 

____________________________________________________________

syntes dere om denne delen?? mer :) hehe.. kommer imorgen da.. rekker ikke i dag, må øve til prøve.. 

-Anne
Du gikk inn skole døren og opp til rektorens kontor. ''Hei, og velkommen til Falcons high school!'' sa rektoren din med en hyggelig stemme. ''takk!'' sa du og smilte tilbake og satt deg ned på en stol.

____________________________________________________________________

''Så du er *ditt navn & etternavn* ?'' sa rektoren med et stort smil. ''Ja, det er jeg'' sa du og smilte og tittet en annen vei. ''ja, her er et kart over skoolen og informasjon'' sa han og ga det en bunke ark. du reiste deg opp og gikk mot døra. du tittet på arket mens du gikk utover gangen, så plutselig ringte det ut. det braste ut elever og du ble litt redd, du lette etter Simon, men det eneste du tenkte på da var at han prøvde å flørte med jenter. du fant skapet ditt og begynte å legge inn noen av bøkene du hadde fått.

du gikk bortover gangen og inn i et klasserom du skulle være på, det var noen i klasse rommet men du så ikke hvem det var, det var mange jenter der og få gutter, en av gutten begynte å se nøye på deg, og gikk bortover til deg. ''Hello igjen du!'' sa en kjent stemme. ''Chaz?'' sa du og så på han, han kom løpende bort og ga deg en klem. ''begynner du her?'' da han og tk deeg med bortover til de andre. ''ja, men går alle tre, eller du, Ryan og Justin her??'' sa du og fulgte etter ''ja, alle tre, men hils på noen andre her også!'' sa Chaz ''ja, dette er Christian og Samanta.''  sa Chaz og smilte til deg. ''hei!'' sa justin og ga deg en klem ''jeg har savnet deg vennen min!'' sa Justin og kysset deg på kinnet. du ble litt rød i ansiktet og smilte stort. ''så vil du vise meg rundt?''  sa du og holdt han i hånden, justin åpnet munnen før Chaz avbrøt han. ''JA! jeg kan vise deg rundt!'' sa Chaz, han tok deg i den andre hånden og dro deg fra Justin. ''kom da'' sa Chaz og gikk ut døra. etter en god stund da du og Chaz hadde gått rundt skolen var det 3 time på skolen. du satt deg ned på en plass og tok noen bøker på pulten. Chaz kom og ga deg en klem uten du visste hvorfor, du så at Justin hadde et drapsblikk på Chaz. 

etter en lang time ringte det ut og gikk mot bilen til Simon. Chaz, Justiin og Ryan kom mot deg, Justin og Chaz døtta til hverandre får å komme først til deg, du bare lo og snudde deg mot bilen. du så at Simon kom mot bilen og tok opp nøkklene. ''Heyy!'' sa Simon og ga deg en søskenklem. Justin mistet smilet ''er dere liikssom sammen?'' sa justin og så lei seg ut, du og Simon tittet på hverandre og lo dere halvt ihjel. ''neinei! det er broren min!'' sa dumed tårene i øynene dine. Justin fikk tilbake  silet, Chaz satt seg baki setet og Simon skjønnte ingenting. ''hva driver du med egentlig?'' sa simon og stirret på Chaz, ''sitter på med dere hjem vel?'' sa han og gliste rart. ''haha, okey!'' sa Simon og satt seg inn i bilen og startet motoren. ''hopp inn da folks!'' sa Simon, justin og ryan gikk bortover en annen bil og du satt deg inn i simon sin bil, dere kjørte hjemmover, når dere kom hjem til huset ditt gikk du inn på rommet med Chaz og tok opp noen bøker. ''hva gjør du her egentlig?'' sa du og tok opp penalet ditt fra sekken ''være med deg vel!'' sa chaz og kom nærmere deg. ''hvorfor det egentlig?'' sa du og dyttat han unna deg. ''fordi.. ehh.. ja.. du er pen vel!'' sa han lavt og sat seg ned på sengen din. 

____________________________________________________________________

hehehe :) sorry for veldig lite blogging og sånt :L men jeg har det veeldig travelt og sånt.. og forstuet hånd,, og da blir det litt vaneskelig å skrive :L men sånn må det gå -.-' men blir  KANSKJE mer etterhvert! :) men lover at det skal bli masse mer!! :)

-Anne 
''Er det noe galt?'' sa du og reiste deg opp også. ''neida, men tror du må gå nå!'' sa han og gikk ut døra.

 

 

''okei da. Ehh? hade da!'' sa du og gikk ut døren

Justin?s livssyn:

''Hva skjedde nå da?'' sa Chaz og hoppet ut av sofaen. ''hun hater meg! Hun hater Justin Bieber!''  sa Justin og sukket veldig. ''men hun hater ikke deg! ikke Justin Drew Bieber!'' sa Chaz tilbake mens Ryan så på dem. ''Du, hold opp! Vær en mann 'a!'' sa Ryan begynte å le litt. ''det  er ikke sånn dere tror! Jeg må bevise at hun ikke bør hate meg!'' sa Justin og kom på en god plan.

Ditt livssyn:

''hvorfor måtte jeg gå?'' tenkte du og gikk mot huset ditt. Klokken var 22 om kvelden og maten er snart klar. ''hvor har du vært hen da?'' spurte moren din og spisse mer av Taco 'en. ''bare hos en jeg akkurat ble kjent med'' sa du og drakk brusen din. ''hva heter hun da?'' sa Simon og så spendt på deg ''egentlig han, Justin'' sa du og drakk opp resten av brusen. Du gikk opp på rommet ditt og begynte å pakke ut av alle eskene som var på gulvet. Senga og pulten din var det eneste som var oppe. Du tok fram PC ?en og gikk inn på Facebook og Twitter, du så at @justinbieber hadde follewet deg og du så nøyere etter. Du lo litt og logget ut av Twitter. På facebook chattet du med noen gamle venner fra Belgia, spesielt med Bianca. Dere holdt på en stund og hun logget av, du logget av også og pakket ut noen klær inn i et skap. Du tenkte at det ikke er noe vits til å rydde ut alt, for du kom sikkert til å flytte igjen. Etter en stund ble du ferdig og du tenke deg til å sove.

 

*dagen etter*

Du våknet av at Simon sang. ''HOLD KJEFT!'' ropte du til han og han braste inn på rommet ditt. ''du vet at vi begynner på skolen i dag?'' sa han og gikk til badet igjen ''SHIT! Klokken er 07:00'' tenkte du, og ennå ikke funnet ut hva du skal ha på deg. du fant noe i skapet og tok med sminken din til det andre badet. Du fant rette tangen og retta håret rett etter du hadde dusjet. Så sminket du deg og tok på deg klærne.

Etter det gikk du inn på kjøkkenet og tok deg frokost og gikk ut i fangen for å få på deg skoene og jakken din. du fant fram en sekk du kunne ta bøkene i og gikk ut døra. Simon kunne kjøre så lenge han er 18 år, du kunne også kjøre men gadd ikke å ta førekortet bare for å ha det i 1 måned. Simon kjørte til skolen og der var utrolig mange elever. Du gikk inn skole døren og opp til rektorens kontor. ''Hei, og velkommen til Falcons high school!'' sa rektoren din med en hyggelig stemme. ''takk!'' sa du og smilte tilbake og satt deg ned på en stol.

 

(faktisk er det en ekte skole i Atlanta som heter det :D)

 

hva skjer tror dere? :))

______________________________________________________________________

hehe.. har klart å forstue handa mi, og det er derfor denne er litt kort del :( menmen.. LOVER å forsette på historien i morgen! for vi har fri Torsdag, Fredag og helgen da! (: grunnen til 0 blogging og historier er at jeg var med pappa til Rikshospitalet i Oslo i dag og tar ca 1 time med tog og så trikk og buss ,, ja.. og at vi (FFK) tapte i går :L gråt jo nesten :'( men venninna mi og jeg gikk bort til brann supporterne å ropte: HEIA BRANN, HEIA BRANN, JA MORRA DI ER MANN! hehehe!! vi hadde deg  gøy med litt krangling med brann ;) 

men nå skal jeg slappe av litt med handa mi og tenke på hva jeg skal skrive mere av historien ;)

-Anne
Hello! :D sorry for at jeg ikke la ut en del i går.. men kommer i alle fall nye deler nesten hver dag! :) men her er DEL 3 av historien! tror DEL 4 kommer ut i morgen fordi jeg må gjøre den ferdig! men kos dere med denne her! :)

 

_____________________________________________________________________________________________

Du lette etter andre brev også, og så var det et annet brev til deg. Du åpnet det og begynte å lese det.

 

Det stod ??Du er velkommen hjem til meg når du vil! Jeg bor like ved deg, bare  følg de andre brevene som henger rundt om kring i gaten! Hilsen en hemmelig person?? du lo litt og tenkte deg om. Først trodde du det var Simon som køddet med deg, men når du så på skriften merket du at det var en annen. Du begynte å gå bortover gaten for å finne de andre lappene. ??Følg meg <3?? stod det på en annen lapp og ??nesten framme ;)?? sto de på en annen. Du gikk forsiktig mot et hus og banket på. ??hello, ehh.. hvem bor her??? sa du og tittet på en dame. ??Sønnen min og meg! Bare kom inn?? sa damen ganske hyggelig. ??Pattie forresten?? sa hun og strakte ut hånden sin. ??*ditt navn*?? sa du og tok hånda hennes. ??vil du hilse på sønnen min??? sa hun og begynte å rope. ??JUSTIN!? Du har besøk her nede!?? sa hun, det var da det gikk opp for deg at det var han du møtte på flyet. ??hvem da??? sa Justin og gikk ned en trapp. Han stirret deg rett i øynene og sa ingenting. Så kom det to andre gutter opp. ??WOW! Du hadde rett Justin! Hun er lekker!?? sa en av guttene. ??shh!?? sa Justin og ble rød i ansiktet. ??Chaz, og dette er Ryan?? sa gutten og gikk mot deg. ??*ditt navn*?? sa du og tok ut hånden. Det ble veldig stille i huset helt til Pattie begynte å gå mot kjøkkenet. ??vil dere ha noe å drikke eller spise? Eller vil dere at jeg skal gå? Eller..?? sa Pattie og tok fram noen glass. ??du kan godt gå til naboen eller noe mamma?? sa Justin og ble flau. ??Justin blir veldig fort flau skjønner du?? sa Ryan og tok han på skulderen. ??Kjeften din!?? sa han og kom mot deg. Pattie gikk ut døra og bort til naboen. ??såå.. hva vil du gjøre??? sa Justin og gliste til deg. ??samme for men, tror jeg??? sa du lavt og så rundt deg. ??Vi kan jo kanskje leke??? sa Chaz med en tulle stemme og lo. ??Hvor gammel er du da??? spurte Justin og tok hånden din. ??Jeg er 17 dere da??? sa du og smilte forsiktig mot dem. ??ehh.. vet du ikke hvor gammel Justin er??? sa Ryan og så veldig rart på deg. ??jeg kan ikke vite alt!? Er det sånn at dere er en av de mest kjente i gaten eller noe??? sa du til dem, du visste ikke en gang hvem Justin Bieber var, eller du visste hvem Justin Bieber var, men du var ikke en fan akkurat! Du hadde ikke sett han engang, bare så vidt på en plakat i byen. ??shit! I alle fall er alle vi 17.?? Sa Chaz og tittet på Justin. ??vi kan sette oss i sofaen?? kom Ryan på og Justin og Chaz gikk mot kjøkkenet.

Justin?s livssyn:

??la oss holde dette hemmelig!?? sa Justin og sukket litt. ??at du er kjent??? sa Chaz og løftet Justin opp. ??ja! Hun bør ikke få vite det, greit??? sa Justin litt stressende ??okei, men skolen da??? hvisket Chaz tilbake ??vi finner på noe?? hvisket Justin tilbake og blunket. Dem snudde seg og kom tilbake med noe brus.

Ditt livssyn:

Du tittet på TV ?en som Ryan hadde skrudd på. D hørte Justin og Chaz hvisket om noe på kjøkkenet. Du hørte ingenting og brydde deg ikke heller. Dere tittet på TV ?en en stund før Justin og Chaz kom tilbake med brus. ??så, hva ser dere på??? sa Justin og tok glassene ned på bordet. ??kjendis nytt?? sa Ryan og kom på noe annet å si ??kanskje vi ser de-?? Chaz avbrøt og tok Ryan med ut på kjøkkenet ??BYTT KANAL! FORT!?? sa Justin og så på TV ?en før det kom noe annet. ??så tilbake til Justin Bieber, han sk-?? *SUPJustin byttet med en gang. ??hvorfor gjorde du det??? sa du og var på vei til å ta fjernkontrollen. ??skal vi gå opp??? sa Justin og tok hånden sin mot deg. ??Okei? Sikkert?? du tok hånden hans og gikk opp en trapp og inn på rommet hans. Du stoppet opp og så på et bilde. ??tnamen!?? sa du og smilte ??hva??? sa Justin og stoppet opp også ??å.. det.?? Sa han og ble rød i ansiktet. ??så søt du var?? sa du og gikk etter han, han sa ingenting og satt seg ned på sengekanten. ??hvor lenge har du bodd her??? sa du og så deg litt rundt. ??helt siden moren og faren min skiltes?? sa han og så på føttene sine. ??å.. unnskyld!??  sa du og strøk han på ryggen. ??det går bra, de snakker sammen i alle fall!?? sa han og reiste seg opp. ??hvem kjendiser er det du liker??? sa han og tok opp en CD. ??alt annet enn Justin Bieber så?? sa du og pelte på neglene dine. ??åja, hehe?? sa han veldig skuffende, men du visste ikke hvorfor. ??er det noe galt??? sa du og reiste deg opp også. ??neida, men tror du må gå nå!?? sa han og gikk ut døra.

 

Hvorfor måtte du gå? Hva tror du skjer videre? ;O  

_____________________________________________________________________________

hehe ;) håper dere likte den! :) 

 

-Anne
hehe! her kommer DEL 2 av historien min :D fikk ikke legget det ut tidligere i dag pga internetten streiker :L men kos dere med DEL 2, kanskje DEL 3 og 4 kommer ut i kveld ;)

____________________________________________________________________________________

Du ble redd og løp videre. Han løp fortere, så plutselig sa det bang!

 

 

 

''AU!'' skrek du høyt og tittet opp. ''unnskyld!'' sa Justin til deg. ''hvorfor løp du?'' Justin tittet på deg med et spørrende blikk. ''der har jeg deg! Fans gjør alt får å se deg Justin!'' sa vakten og tok håndjern på deg. ''Hva?! Fans? Møte deg? Hva er det som skjer?'' du så på Justin. ''kom nå, lillevenn'' sa vakten og tok deg ut av flyet og inn på et møte rom. ''hva søren gjorde du i flyer?'' sa Simon og så spørrende på deg. ''jeg sovner?'' sa du og reiste deg opp og gikk ut av rommet med Simon. ''kom kjære deg, så går vi til bilen'' sa faren din og tok deg rundt skulderen. ''hvor er det vi bor?'' spurte Simon og kjedet seg halvt i hjel i bilen. ''vi bor rett rundt hjørnet i denne gaten'' sa faren din og kjørte litt lenger bort over gaten.

 ''wow! Det var stort!'' sa du og så på huset med store øyne. Dere gikk inn døra og luktet nyvasket hus. Simon løp rundt i huset og ropte ''fritt for å velge rom først!''  ''DRØM!'' ropte du tilbake og løp opp en trapp. Du fant et stort og fint rom som du likte veldig godt. 'fant det perfekte rommet for meg!'' 

 sa du og Simon gikk inn. ''dream on! dette skal være mitt'' sa han og tittet litt rundt. ''argh!'' sa du og gikk til et annet rom. ''sikker på at du ikke vil ha dette kule rommet her da?'' sa du med en rar stemme som det skulle høres ut som om du mente det. ''ehh? ja, dette rommet var større! Da får jeg plass til TV ?en i alle fall!'' sa han og du løp tilbake til det andre rommet. Du begynte å se hvor du ville ha tinga dine hen. Når endelig flyttebilen var her dagen etter gikk dagen egentlig ganske raskt. Du gikk bort til postkassen og der lå det masse brev. Det ene brevet var fra skolen dere skulle begynne på og flere var fra jobben til faren og moren din. du lette etter andre brev også, og så var det et annet brev til deg. Du åpnet det og begynte å lese det. 

 

______________________________________________________________________

Hva syntes dere? vil dere ha mer i kveld? 10 kommentarer så legger jeg den ut  :D

-Anne
??*ditt navn*! Kom ner her! NÅ!?? du løp ned trappen og snublet i kassene på gulvet. ??Har du pakket ferdig??? sa moren din og pakket noen klær i en eske. ??Nja.. mangler litt.?? Sa du med lav stemme og snek deg bortover til trappen. ??okei da! Men fort deg da! Lastebilen kommer om 15 minutter!?? sa moren din men en slitsom stemme. Du løp opp, du var vandt til å pakke ofte. Du flytta nesten hver måned, bare fordi faren din jobba rundt i verden. du hadde gått på flere skoler og har nesten ikke noen venner. Din aller beste venn heter Bianca som bor nå i Norge. Du skulle flytte til USA, for aller første gang! Alt du visste var at du skulle flytte til Atlanta med moren, faren og broren din. Du hatet broren din forferdelig masse! Han var 1 år eldre enn deg og flørtet alltid med deg første jenta han ser.

Etter at du hadde pakket alle bildene og klærne dine i eskene du hadde funnet fram gikk du ned til gangen og la dem der, du ventet på lastebilen som skulle komme snart.

??Endelig!?? tenkte du og begynte å ta opp noen tunge esker. ??skal jeg hjelpe deg??? sa sjåføren og tok de eskene fra deg og gikk innover lastebilen. ??takk??? sa du og så rart på han.

*21 timer senere*

(flyet dere er på, litt stort men :P) 

??Når lander vi??? sa du etter å ha sovnet en stund. ?? ikke så lenge tror jeg? Hakke pappling jeg.?? Sa broren din, Simon.

Du himlet med øynene dine og tok på deg høre telefonene dine og hørte på musikk. ??øy, du??? Simon dunket inntil deg. ??HVA??? sa du irritert å så på han med et draps blikk. ??er det ikke du som liker Justin Bieber ?a??? sa han med pipe stemme. ??ehhh, kanskje??? sa du og ikke brydde deg. ??hører du på musikken hans, eller??? sa han og tok ut øreproppen din. ??NEI! GREIT??? du gapte på flyet, og alle tittet på deg med et rart ansikt utrykk. ??okei okei, slapp av jente!?? sa han og satt seg ett sete bortover. Etter en stund sovna du helt av sangene på iPoden din. Noen dunket borti deg, du våknet brått og titta rundt deg. Ingen var der, utenat en gutt. ??hva er det du titter på??? spurte du han om og stirra på han. ??ehh.. alle skal av nå, og du ligger bare her og sover, tenkte jeg skulle vekke deg som ikke du sitter på tilbake igjen?? sa han og strakte ut hånden sin mot deg. ??Justin, hva heter du da??? sa han og blunka til deg. ??*ditt navn*?? sa du og smilte tilbake. ??hvor er det du skal da??? spurte han og tok hånden din og smilte. ??vet ikke egentlig, skal flytte hit.??  Sa du og så ned i bakken. ??å?!?? sa han overasket. ?? jeg bor her jeg også, i Atlanta!?? sa han kjempe glad og gikk nærmere til deg. ??kult da! Sa du og så på han. ??du kommer til å like det! Vi kan være sammen og sånt, og jeg kan vise deg rundt og du kommer til å mange gode venner å..??  ??nei! Jeg tror ikke jeg får tid til det!?? avbrøt du han og han mistet smilet sitt. ??hva.. hva mener du??? sa han og så lei seg ut. ??jeg kommer sikkert til å flytte om 1 måned igjen. Bare fordi jobben til pappa og.. ja?? du så ned i bakken å fikk en tåre. Justin tok haken din og stirret deg inn i øynene. ??du får i alle fall tid med meg!?? sa han og blunket og gikk videre. Du skjønte ingenting og gikk etter. ??hva mener du med det??? han svarte ikke men fortsatt gikk. Han surra litt rundt i flyet og begynte å løpe. du løp etter, men etter hvert snublet du og mistet han av synet. Du hørte mange hyle utenfor. ??hva i..??? tenkte du og tittet igjennom vinduet. Det var over 200 jenter der. ??EY!? HVA GJØR DU HER??? ropte en vakt og løp bort til deg. Du ble redd og løp videre. Han løp fortere, så plutselig sa det bang!

 

(på flyplassen i Atlanta)

 

___________________________________________________________________________________________________________

Håper dere likte 1 delen min :D del 2 kommer i morgen tidlig hvis dere vil ha mer ;D håper dere likte historien! 

-Anne

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010


K a t e g o r i e r


Bieber Historie
BIEBERHISTORIE-- Hvorfor er du sjalu?
Blogg
Boyfriend Musikkvideo
Historie - Trust me
Historie, Somebody To Love
JELENA
Lyrics
My Bieber Experience
Selena Gomez and Justin Bieber at the Lakers game
Wallpaper/Twitter BG

L i n k e r


blogg.no
Blogstart
Få din egen blogg!
Instagram !
justin bieber official website
Silly Bandz Europe
Sus95

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits