Men med ei vennindeChustin
Konserten Justin skal holde i Argentina, Buenos Aires 12. oktober, ble lagt ut for salg mandag morgen (8.august 2011 ) , og ble utsolgt på under en halv time. Noe som tilsvarer 30 minutter. Arenaen i River Plate Stadium har 15.000 plasser for å fylle hele arenaen.

// bibses


Justin vant alle prisene han var nominert til !!!!

Proud of Justin


aww

-suraHva mener han med det tror du ?

-sura
Etter det grusomme som skjedde på Utøy er det 4 personer som fotsatt er savnet. En av de 4 som er savnet heter Isabell og er en Norsk belieber. Vi fant ikke profilen hennes... Dette er helt forferdelig, og vi håper hun kommer trygt hjem ? Til de andre som fortsatt er savnet, alle varme tanker går til dere! ??

Dette er Isabell:

//ninajbfan

SuraDere hadde kommet dere på flyet og var nå på vei hjem. det tokk hele natten og fly hjem til Canada. Ja dere skulle hjem til Canada siden det var der Justin ville gifte seg. du sovnet siden du hadde så vondt i magen og var ikke den største fly elskeren her i verden så du følte for og sove så alt skulle gå over så fort som mulig. Justin så at du sovnet med hode inn i veggen og la hodet ditt ned i fanget hans. 

han sovnet selv også. 

 

Flyet har landet og dere er på vei hjem for og begynne og fikse dere til brulyppet. siden fly turen tokk hele natte var det morgning så dere skulle gifte dere om 5 timer. så du hadde ikke så god tid på å gjøre deg klar. Justin kjørte deg til en frisør som skulle fikse håret ditt og sminken din. 

Justin sa " (ditt navn ) du må kose deg da ! og håper du liker kjolen JEG har fikset. "

du sa " åå jeg skal kose meg, dette blir den beste dagen i mitt liv ! jeg komer sikkert til og ELSKE den ! "  du lente deg over til hans side og kysset han. 

du gikk ut av bilen og inn til frisøren. 

 

Du fikk krøller som han ned siden du hadde langt hår så ble det kjempe fint og pene rene krøller. de satte luggen til side og vestet den med en diamant spenne. hun sminket deg kjempe fint. når du var ferdig. hun snurret stolen din mot seg og tok deg på skulderen og sa " ja?nå er du ferdig la oss gå og finne kjolen og skoene dine ! " du smilte stort og følte etter damen. hun åpnet en dør og sa " bare gå inn og skift du. " du gikk inn og åpnet en kjole bagg og der hang den ! den fineste kjoeln du noen gang hadde sett den var starp på brystet med masse diamanter og perler og masse pynt. fra brystet var det løst kjempe masse stoff som han ned og gikk langt bak beina dine. du tokk den på deg og den satt kjempe fint på. du hadde til o med fått nyt undertøy haha. du tokk på deg pumpsa og gikk ut. 

 

du gikk ut og alle gapte med munnen og fortalte deg hvor pen du var. du ble hentet i limmo og kjørt til en kirke. du gikk ut av limmoen og der så du faren din. du små løp bort til han og kastet deg over han og sa " kom du hele veien fra Norge for og følle meg til allteret ? " 

pappa sa " ja jeg må jo ! du er jo den eneste jenta jeg har ! og btw mamma er inne og venter på ogse deg " du kysset han på kinnet og dere gikk inn. alle snudde seg og lagde små lyder som # ojj wow aaa hhh vakkert # osv du ble glad da du så JUstin som snnudde seg og så på deg. du kunne også se moren din oppe ved allteret der hun satt på en benk. du fikk også sjokk når du så Selena sitte og smilie til deg du tenkte at nå fikk hun endelig se Nichole og dagen din ble perfekt ! du ble følt opp til Justin. 

 

presten sa det han pleide og si og til slutt sa han " justin tar du ( hele ditt navn ) som din kone ?"  

Justin sa" ja "

presten sa " (ditt navn) tar du Justin Drew Bieber som din ekte mann ? " 

du sa " ja det gjør jeg " 

presten sa " da kan jeg erklære dere som mann og kone. !! Justin du kan nå kysse bruden !" 

   Justin kastet seg mot deg og kysset deg sammtidig som han hev deg bakover. ALLE jublet og var glade for dere.  

 

Jeg Begynner med en ny historie... nå er det jeg som skriver den så .... vil dere ha en ny del idag eller imorga ? 

 

-Sura
Du pekte bort på en liten jente med mørkebrunt hår og fletter. Hun hadde en møkkete kjole og så veldig sulten ut. du fikk helt vondt av og se en liten jente hun var karnsje 7 år elr mindre. du kunne ikke helt se det pga hun hadde sikkert ikke spist så mye så hun vokste ikke så mye. hun satt ved en liten bod og solte pelekjeder som hun hadde laget. 

du sa " Justin jeg skal kjøpe fra hun der " du pekte mot jenten og tokk tak i hånden til Justin og gikk mot hun. Du satt deg ned på knær og sa " hei, kan jeg kjøpe ett smykke av deg ? og karnsje ett matchende armebånd ? " Når du sa det lyste annsiktet hennes opp med en gang. Hun virket sjenert så du spurte. " hvem syntes du passer til meg da ? " hun tokk fram ett rosa og lilla kjede og rosa og lilla armebånd og strakk det fram til deg du sa " åå så fint, sett det på meg da. " hun satte det på deg og smilte. du tokk fra lommeboken fra veska og spurte hvor mye det ble hun sa 3 euro. du fikk store øyne og sa " nei nei, for alt dette ? og det som var så fint ?!?? tror vi sier 50 euro i stedejeg. " hun fikk STORE øyne og hev seg over deg og ga deg en klemm og kysset deg på kinnet og hvisket " tusen takk. " du nikket til henne og ga henne ett kyss på kinnet. du reiste deg op til Justin igjen og smilte stort 
Justin sa " du er så snill mot alle du ! " 
Du sa " det er meg, frøken snill " du smilte og kysset Justin på kinnet og hoppet videre som en liten jente som netopp hadde fått den barbien fra butikken hun hadde ønsket seg så lenge. 
Neste dag " 
I dag var dagen da dere skulle reise hjem. du gruet deg siden du følte deg ikke så bra siden du var gravid og du hadde kastet opp en gang alt og du ville ikke gjøre det på ett ofentlig fly forran alle. .......
-SuraDere dursja og gikk ut og kledde på dere. Dere kledde på dere kose tøy. Du tokk på det en rosa hogge dress med en hvit tank topp under jakka. Justin tokk på seg en grå jogge bukse og en hvit v genser. Han så bare så DIGG ut der han stod. Han gikk mot deg og dyttet deg inn i veggen og begynte og kysse deg på halsen så munnen du dyttet han bort til sofan og la det oppå han. Du begynte og kle av han og han kledde av deg helt til Justin stoppet og sa
Justin sa " Aaaa. !! Vi kan ikke ! Du er gravid husker du ? " 
Du sa " seff husker jeg det. ! "
Justin sa " skal vi spise noe ? " 
Du sa " ja det kan vi skal vi ta room service elr ute ? " 
Justin sa " på rommet hadde vært digg !! " dere bestilte masse mat og bare ventet på at den skulle komme ! !!! " 
Han tok deg i hånden og gikk ut. når dere var kommet ut så du ett stort hvit telt. Justin pekte bort på det og...

Justin sa " ser du det telt/huset ? " 
Du sa " ja ? " 
Justin sa " ja der inne er det noe morro vi skal gjøre..."
Du sa " å ja hva er det for noe da ? " 
Justin sa " nei det er en overaskelse, men det er noe vi må gjøre ved og ta på hverandre..." justin smilte når han sa det. du lurte veldig på hva han skulle gjøre for noe. 
Da dere kom bort til telte holdt Justin deg forran øynene og førte deg inn. 
Justin sa " åpne etter jeg har telt til tre og slipper ok ? " du bare nikket og smilte. 
Justin sa " 1...2...3 ...se ! "  
Du åpnet øynene og så en benk og masse pøtter og tuper. rommet var hvit men med spotligthe lys som lyste hjerter på veggene. du snudde deg og så på Justin som stod og smilte som bare det. 
du sa " Justin ?? hva er dette for noe ? " justin smilte og 
Justin sa " det er krops maling ! " 
DU sa " tuller du ? skal vi male hverandre ? " 
Justin sa " ja siden vi ikke kan... ja du vet, så tenkte jeg at dette hadde vert gøy. " 
Du sa " ja...joda skal bli gøy dette. hahah du er litt rar også da gutten min ! "   Justin bare smilte lurt. Justin ba deg legge deg ned på benken på ryggn så du kunne se på han. du la deg på benken og tittet på han. Justin tokk en flaske som det stod # red # på. han laget ett stort hjerte og skrev Justin Bieber inni det. du slo han lett på armen og fniste han la seg åppå deg og kysset deg. når han reiste seg opp i gjen hade han hjerte med navnnet sitt inni på magen sin også. dere holdt på sånn enge helt til dere var dekket av maling og bestemte dere dere for og ga og dursje. 
image
-SuraDere gikk ut til bobble badet du satte deg oppi mens Justin bare stod der og så på rompa de i mens du gikk oppi. Når du hadde kommet oppi snudde du deg og så Justin. 

Du sa " hallo ? jeg vet du liker rompa mi men hallo ett sted går grensen. haha kom nå s jeg kan kose med deg " du sa det mens du la trykk på kose. Justin lo og gikk oppi. 

 

Han kom svømmene/ flytene mot deg han løftet deg opp på fanget sitt og megynte og kysse deg. du tokk rundt nakken hans og kysset tilbake. det gikk over til at  han begynte og kysse deg på hallsen, du skjente han sugde huden di med munnen, du skjønte at han laget ett suge mere men du lot han gjore det for at han også skulle få noe ekkstra.  Når han hadde gjort det gikk han opp til munnen din igjen og begynte og kysse deg som gikk over til klining. Begge åpnet munnene deres og lot tungene rulle rundt værandre. Pluttselig hørte dere en person som hostet for og få opp merksomheten deres. dere sluttet og kline og så bort på damen som stod der. Hun hadde på seg servitør akktig klær lang og tynn med platina blondt hår. i hånden hadde hun ett brett med to glass og en flaske med ett eller annet i. hun satte det ned på boret i mitten av bobblebadet. hun gikk ut igjen og sa at hun kom straks tilbake med mer. du tittet bort på Justin og smilte og ga han ett kyss. Damen var kommet tilbake og hun kom med ett brett med en skål med jordbær med tørket skjokolade på de satt på pinner. Dere sa takk og hun gikk. 

 

Du tittet på Justin og sa.

Du sa " har du fikset dette selv ? "

Justin sa " mhm det har jeg ! liker du det ? "

Du sa " Mhm det gjør jeg men er det alk?.." før du fikk sakt mer så sa Justin. 

Justin sa " det er Champanje men uten alkohol ! jeg vet at du er gravid og vil ikke skade mini oss ! "   år Justin sa det skjente du sommer fuglene fly rundt i magen din av glede du tenkte på hvor mye du egentlig elsker Justin ! og ikke bare pga kjendis han men pga Justin Drew Bieber. du likte og kalle han to personer men i en. Han var en kjendis og en familie far kjæreste og masse masse mer. justin så på deg og sa. 

Justin sa " hva tenker du på ? " 

Du sa " jeg tenker på hvro mye jeg elsker deg ! og hva du har gjort med meg ! " 

Justin sa " naww jeg elsker deg også !  men nå skal vi kose oss. "  han tokk opp en pinne med ett jordbær dekket med deilig skjokolade. Han pekte det mot munnen din. Du åpnet munnen din og tokk en bit av Jordbæret og sa " namm det var godt. " justin spiste den siste delen av jorbæret og sa " det smaker bedere etter du spiste av det. "   du smilte og lente deg mot hn og kysset han. sånn holdt dere på resten av kvelden og koste dere som dere var ny forelsket. dere var jo det men ikke ny forelsket men det var sånn dere oppførte dere. 

 

Justin tokk hånden din og dere gikk mot rommet. Når dere hdde kommet dere inn på rommet. dere hadde lagt dere i sengen. Du lå med ryggen til Justin og han hadde formet seg etter deg med kroppen og holdt rundt deg. han visket deg ii øret rett før du sovnet at han hadde en overaskelse til deg i morgen. du tenket mye på det før du sovnet men til slutt sovnet du omfannet i armene til Justin. 

 

Neste morgen voknet dere kl 12:15  Justin ba deg ta på deg en bikini du kunne bli møkkete i. du bare nikket mens du tenkte på hva dere skulle. Justin hadde på deg en svart bade skjorts. du lurte fælt på hva Justiin kunne ha finni på . 

mer?

-Sura
Da dere kom inn så du at det var ett bort med en rød duk på som ble lyst opp av en lyst kaster. Du snudde deg mot Justin og sa.

Samtale # 
Du sa " skal vi....er det til oss? " Justin lo.
JUstin sa " ja det er til oss, liker du det ? "
Du sa " nei....Jeg ELKSER det. men hvorfor ? "
Justin sa " nei pga jeg elsker deg litt men bare litt karnsje. " Du slo Justin lett på skulderen mens dere figg mot bordet. 
Dere satte dere ned og betilte, begge bestilte biff og beerne saus med salat til. Du tittet bort på Justin og sa " så gleder du deg til Barnet kommer da ? " Justin tittet rart på deg og sa " selvfølgelig gjør jeg det !! det er vårt ! " du smilte og tokk han i hånden. etter en studn med sankking kom maten, dere spiste og koste dere. det begynte og bli sent så dere bestemte dere for og betille deser. Du bestilte en slaks is med skjokolade pinner. når de kom så du ett brev i mellom skjokolade pinnene. Du tittet rart på Justin men han bare smilte til deg. du tokk opp brevet og begynte og lese. 
#brevet# 
Kjære ( ditt navn ), jeg ble skjent med deg gjennm vår jobb Musikk. Jeg ble skjent med deg på feil måte, jeg brukte deg, jeg vet at det var dumt men vist jeg ikke hadde gjort det hadde vi ikke vært der vi er nå. Ja jeg liker og tenke positift om ting, jeg syntes du er en positiv ting i livet mitt. Du har takklet alt så utrolig bra, alt fra Kjenids livet til vanelig familie drama. Du god tokk selena og feilen jeg begikk der, du god tokk at hun stakk av og du så ting fra hennes side, det viser meg at jeg må bety noe for deg. Jeg er så utrolig glad for at du tar meg for meg og ike for pengene mine. jeg gleder meg veldig til VÅRT barn kommer ! jeg vet at hun/ han kommer til og få det bra, det har jeg sett når du passer på Nikki. du er en utrolig god stemor/mor. 
jeg gleder meg til og dele livet mitt med deg. elsker deg ( hele navnet ditt ) <3 klem din Justin. 
Du tittet opp på Justin og du hadde en tåre i ønene. Justin reiste seg opp og sa " jeg må spørre deg om noe jeg ..." du smilte og nikket til han. 
Justin går fram forran stolen din går ned på knær og sier " ( ditt navn ) du er min drømme kjæreste. så jeg vil spørre deg om du vil.......( han går i jakke lommen sin og tar på en svart boks han åpner den mens han sier) vil du gifte deg med meg ? " du fikk sjokk og hev deg over han og sa " ja ja ja ja ja ja og atter JA !!  " justin smilte og satte ringen på fingeren din. dere betalte og gikk hånd i hånd ut av resturangen der folk tokk MASSE bilder av dere. når dere kom hjem bestemte dere dere for og gå i bobble badet. 
mer? 
-Sura 
Og at det på en måte skulle være litt på vær side og litt bak. Du sminket deg kjempe pent og lett siden det var så varmt ute. Du tokk på deg en hvit kjole som var stram til under puppene og løs nedover siden du hadde mage så ville du ikke at den skulle tyte ut. Den var hvit og hadde ett tynt bond under puppene med LV mønster på. Det var din favorite farge. Du tokk på deg høye hvite pumps og en liten hond veske. Du satte deg ned I stolen og leste I boken din, du likte egentlig ikke å lese så mye men du fikk veldig lyst til det. Du var langt inne I boken. Pluttselig hører du at Justin hoster. Du skvetter og hopper opp fra stolen og sier ? guuuda meg ! Du skremte meg !! ? 
Justin gikk mot deg og klemte deg bak fra og sa ? unskilled jenta mi det var ikke meningen. ? 
Du sa ? skjønte det, åå du ser bra ut jo ! Hvor skal vi siden jeg matte pynte meg så ille? ? 
Justin ? sa nei det får du vente og se. ? han sa det med det største smilet du noen gang hadde sett ! Du smilte tilbake reiste deg opp og tokk hånden hans og gikk ut og satte dere I limmoen dere satt og kysset og klina hele veien. Da dere kom fram tok Justin tak I hånden din og førte deg pent ut. Det var mange paps som tokk bilder, men det gjore ikke så mye I dag siden du var så blid. 
Når dere kom inn så du?..

 

 

mer? 

-Sura
du åpnet og der stod..Pattie.  du ga henne en klem og spurte henne om hva hun gjore her ? hun sa "å har ikke Justin sakt det ? " du så rart på dem begge. 
Justin sa " å ja det glemte jeg helt haha ! " 
du sa " ja hva da ? "
Justin sa " mamma er her for og passe Nikki i en uke mens vi er og koser oss i en leilighet langt borte fra alle ! du løp mot han og ga han en klem en god og lang klem så kysset du han. 
Justin sa " ja limmoen venter ko så går vi ! " du stoppet og sa
du sa " er du gal ? sånn her ? + vi har ikke pakket ? " 
Justin smilte lurt til deg og sa " jo jeg har kom igjen, og du ser ikke SÅ ille ut ! haha " du slo han lett på skulderen.
Dere var kommet fram av fra en LANG men ganske korselig bil tur. du var så glad i Justin du kunne ikke få sakt noe annet. ! når dere kom inn i leiligheten sa Justin. 
Justin sa " ja det begynner og bli kveld jeg skal bare ut til byen en tur. du kan jo dursje og når jeg kommer tilbake så må du ha pyntet deg kjempe fint ! og da mener jeg kjempe fint !! " du tittet rart på han og sa bare ok. du lurte fælt på hva han skulle i byen. men du tenkte ikke så mye mere på det etter at han hadde dratt. det tokk en time inn til byen du vste det siden det var her du og familien bleide og være på ferie. du gikk inn i dursjen dursjet. tokk på deg en silke badekåpe og tørlet håret. du hadde ganske lang hår så du bestemte deg for og krølle det i STORE krøller.
mer? 
-SuraNeste da # 
Dere hadde stått opp spist og stelt dere da dere bestemte dere for og dra en tur på stranda. Du pakket baggen med håndklær og litt forskjellige leker som Nikki kunne sitte I sanden og leke med. Du gikk inn på badet for og skifte til bikini. Du tokk på deg en lyse blå bikini helt enkel ikke noen mønster elr no. du så deg I speilet og så at bagen hadde blitt større så du gruet deg litt til og sitte der med en stor mage. Du følte deg så svær. Du stod en stund og så deg I speilet helt til Justin kom inn og sa 
Justin sa ? hva driver du med ? ? Justin ga deg ett rart blikk siden du stod og så på deg selv I speilet og strøk deg på magen. 
Du sa ? jeg er bare litt u comfortable med denne magen. Føler mes så stor ? 
Justin sa ? det er normalt når man er gravid ! Haha men vist det er noe trøsst så ser du fortsatt super hot ut ! ? du lo for deg selv og kysset han på munnen han kysset tilbake. 
Dere hadde kommet fram til stranden den var kjempe fin. Myk sand og helt blått hav så du kunne se hvor du gikk. Dere fant sol senger Ganske nerme vannet. Justin la seg ned og begynte og sole seg. Du satt og så på han. Du tokk sakte av deg strand kjolen og satte deg ned og tokk Nikki på fanget og lekte med henne. Nikki begynte og bli grinete så du skjønte at hun var trøtt. Du la henne I eh sol seng med parrasol og ett honkle som hun klunne ligge på. Men hun ville ikke sovne med engang så du begynte og synge for henne. Etter litt kom Justin og satte seg ved siden av deg på din sol seng og så på deg og sa ? du er så søt ! ? du snudde deg rundt og sa ? naw det er du også. Men du ?? Har du lyst til og smøre meg på ryggen`? ? 
Justin fikk ett stort glis om munnen og nikket. Du la deg ned og du skjente Justin sine store varme hender smøre deg inn med solkrem på ryggen han gikk opp mot bikini låsen og låste den opp. Du snudde litt på hodet og sa ? hva holder du på med ? ? 
Justin sa ? hallo se deg rundt ! Det er mange som soler seg uten bikini topp her, vil ikke du også ? ? du så rart på Justin

 

 og sa ? omg ! Noen ganger er du litt drøy, nei jeg skal ikke det?kan du lokke igjen ? ?? Justin så skuffet ut og lokket den igjen du snudde deg rundt så du lå på magen. Lokket øynene og sovnet nesten der du lå. Helt til Justin ?..

mer?

-Sura
Du fikk helt sjokk ?det var super fint rom elr nesten et lite hus. Du ble helt forelska I møbblene og alt !! du snudde deg mot Justin og kasta deg I armene hans.
Justin sa ? så du liker det ? ? 
Du sa ? Nei !!! ? 
Justin så rart på deg. Du smilte og sa 
Du sa ? jeg ELSKER det, du er den beste Justin!! ? 
Justin smilte stort til deg og kysset deg. Kl var 5 på kvelden så dere bestemte dere for og bare slappe av og dra ut og spise litt mat på hotellet, sidne det var den første kvelden. Du gikk og tokk på deg en litt fin sommer kjole som var passe fin så du kunne dra og spise I den. Du laget en fiskeben flette og la den til siden. Justin hadde på seg en blå bukse og en hvit t-skjorte med en vest over og ett kult smykke. Og nikki hadde på seg vanelige klær men fine. 
Dere satt rundt ett bord og snakket og koste dere med maten og drikken. Pluttselig kommer en Jente på karnsje rundt 13 år og spørr Justin om bilde og autograf. 
Justin svarte ? jeg er litt opptatta nå ? jenta så lei seg ut men du tok henne I armen og sa til Justin ? du er ikke så opptatt at du ikke har tid til fansen din !!? Justin så på deg med ett spørrende blikk. Du bare nikket. Justin tokk bildet og ga henne en autograf. Etter det gikk Jenten bort. 
Justin sa ? jeg er så glad for at jeg fant deg ! Du er så snill, og det beste er at du tar vare på meg og fansen og ikke hater dem. ?
Du sa ? jeg kan da ikke hate noen som elsker deg ! ? Justin lente seg mot deg og kysset deg og sa ? tusen takk ? du sa ? ingen årsak ? 
Dere hadde gått på rommet og lagt dere til og sove. 
# neste dag # 

 

mere? 

-Sura
Justin sa ? nei du får vente og se til vi kommer hjem fra ferie.?
Du sa ? ååå urettfeigt altså, men skal vi legge oss vis kal tidlig opp I morgen ? 
Justin sa ? jupp, kom så legger vi oss? han tokk deg I hånden og gikk opp trappen der gikk inn på badet og pusset og gjore dere klare for senga. Du gikk ut først og la deg under dyna. Litt senere kom Justin og kysset deg og så sovnet dere. 
Neste dag # dere voknet stelte dere og spiste litt. Du hadde på deg en jeans og en fin skjorte og converse. Justin hadde alerede lagt koffertene og vogna og alt dere trengte I bilen. Når du kom ned satt Justin I bilen og vented på deg. Du låste døren og gikk mot bilen og satte deg inn. 
Når dere kom på fly plassen var det mange paps der. Dere hadde helt glemt magen din og du hadde på skjorte. Det ble tatt masse bilder. Du måtte stå og vente på at Justin skulle hante en kofert tralle til dere. Du stod og holdt Nikki I armene din og masse koferter rundt deg. Du fikk masse spørsmål de fleste var # er du gravid ? # du ble til slutt lei og sa ? ja jeg er gravid..fornøyd kan dere gå nå ? men de sluttet ikke. Enfelig kom Justin med trallen. Du hjalp Justin med og legge de på trallen. Når dere var klare trilla Justin tralla og du berte Nikki. 
Når dere hadde lever koffertene og vogna som dere måtte ha med pga Nikki gikk dere mot flyet. Og uheldig vis var det ikke privat fly ikka at du var sos og trengte det men du var litt sliten og det ble ikke bedere av at du skulle ha masse unger rundt deg. Dere kom på flyet og gikk og fant plassene deres. Du satte deg inne mot vinduet så du slapp alle de meneskene som skulle snakke med Justin. Så satt Nikki I sete I mitten og Justin ytterst. 
Dere hadde flydd I noen timer da Nikki voknet etter å ha sovet litt. Du tokk hende på fanget så hun kunne titte ut vinduet. Hun så på skyene og var glad. Mens Justin satt og snakket med gutt/ mann ved sete ved siden av. Du tokk tak I armen til Justin og spurte når dere var framme. Han sa ? vi skal vel begynne og lande nå tror jeg ? du bare nikket. Justin lente seg mot deg og begynte og kline noe du ikke hadde noe I mot siden han var så syyykt deilig. 
Justin sa ? jeg vet hva du tenker ? han blunket til deg. 
Du sa ? å hva tenker jeg på da ? ?
Justin sa ? hvor deilig jeg er, og at du gleder deg til I kveld når vi skal legge oss. ? du så rart på han og sa ? Justin har du helt glemt at jeg er gravid elr ? Da kan jeg ikke gjøre det vet du. Du får vente til etter fødslene. Men ja du er deilig. ? Justin sa skuffet på deg og sa ? herregud det hadde jeg helt glemt, men det er vert og vente på da ! ? 
Kommet framm til Hotelet.# 
Du gikk inn og fikk helt sjokk. 

 

mer? 

hva syns dere om Histoiren ? 

-Sura
Neste dag-- 
Du satt I den lille hagen du hadde og lekte med Nikki. Dere satt på ett teppe med masse puter og leker osv. Når du tenkte over det så gledet du deg til og bli mamma. Ikke det at du var det nå på en måte, men du følte deg ikke så trygg på det siden Nikki ikke var din egen baby. Du satt der og lekte med hun. Du hadde en bamse og du late som om du var bamsen og snakket. Nikki elsket det, hun begynte og le og smile. Du tokk henne I armene dine og klemte henne. Det var da du hørte. ?Dere er så søte sammen ! ? du snudde deg rundt og så Justin stå der med en strang sort bukse og en hvit t-skjorte. Du så på han kjempe sjokket og ville bare legge ned Nikki og løpe inn I armene hans. Du tok Nikki og gikk fort mot han og ga han en STOR og lang klem. 
Du sa ? Se Nikki, det er pappa. ? du ga Justin Nikki. Han stod og snakket med henne, han var så søt der han stod. Du gledete deg til at han kunne holde deres barn. Ha gikk mot teppe og la fra seg Nikki I en baby lene stol/ vugge. Han gikk mot deg og klemte deg. Dere kysset og Justin tokk deg på rompen og sa ? jeg har savnet deg jenta mi ? 
Du sa ?jeg har savnet deg også. ? dere stod der lenge og bare så på hverandre og kysset og snakket om hva dere skulle gjøre. 
Justin sa ? Du kan gå inn legge deg på sofaen og se på tv elr no sås kal jeg legge 
Nikki.?
Du sa ? naww? oki dte skal jeg? du kysset han og gikk og la deg på sofaen og slo på 
tven. Du så nikki og Justin gå opp trappen du sovnet litt forsaking siden du var så trøtt. 
Du voknet av at noen kysset deg I pannen. Du åpnet øynene og sa Justin. Han satte seg under deg så du kunne ligge I sofaen og ha beina dine på fanget til Justin. Dere begynte og snakke sammen 
Samtale # 
Du sa ? så hva har du gjort da ? ? 

 

mer?

-Sura
Der satt Pattie og så på deg. Du reiste deg opp og sa ?
hei, var det noe du lurte på ? ?
Pattie sa ? Nei ellr jo?er det noe du ville fortelle meg ? ?
Du sa ? nja kommer ann på hva ? ? du var litt usikker
Patiie sa ? nei altså se på dette. ? hun ga deg ett blad. Du så på forsiden og der stod det ? er hun gravid ? Og er dette christen til Justin Bieber ? ? du fikk litt sjokk og så på bildet dem hadde fått bilde av deg og du så Ganske tydelig at det var deg + du kjøpte graviditets test I butikken da bildet ble tatt. Du så litt skeptisk på Pattie. 
Pattie sa ? jeg er ikke sint men hvorfor dere har jo Nichole, er ikke hun bra nok ? ? 
Du sa ? jo hun er bra nok men hun er ikke min og jeg er ikke mammaen ! + det var 
ikke planlagt vi hadde sex en gang ! 
Pattie sa ? jeg skjønner men jeg skal støtte dere ! Dere blir en søt liten familie på 3 ! 
Og du er som en mamma for nikki ! ? 
Du så på Pattie og smilte du ga henne en stor klem. Hun gikk etter noen timer med snakking og kosing med Nikki siden hun var så glad I henne. 
Du tenkte at det ikke var noen stor vitts I å gå ut nå siden det begynte og bli sent og du kom til og bli overfalt av papps. Så du og nikki satt bare hjemme og koste dere. 
Dagen gikk og I morgen skulle Justin komme hjem, du gledet deg masse. Du hadde ikke gått ut fra huset en eneste gang og vist du måtte så var det for og hente posten. Du var rett og lett redd for hva som kom til og skje. 
kommer mer imorga :D -SuraDu skjønte ingen ting. Hvorfor sa han ikke noe annet ? Ble han sur ? Du ringte han oppigjen. Han svarte. 
Du sa ? hallo. Ble du sur elr ? 
Justin sa ? nei jeg ble ikke sur bare litt sjokka. Også ble jeg litt lei meg.? 
Du sa ? lei deg hvorfor ?? ? 
Justin sa ? for jeg var dum og ikke brukte beskyttelse. Så du må jobbe dobbelt så mye! 
Du sa ? Justin !! Du må ikke tenke slik !! Jeg gleder meg til og få vårt barn! ?
Justin sa ? oki jeg skal ikke tenke slik ! Lei meg for at jeg ikke kan være der. Men skal tenke på dge hele tiden. Men nå må jeg gå skal opp tildig I morgen. Natta ! Elsker deg? Dere la på og du sovnet. 
#To uker senere # 
Du og nikki hadde hatt det kjempe korselig. Hun lignet masse på Justin og på Selena. Du var blitt så glad I henne du følte deg nesten som en mor. I dag var det en uke til Justin kom hjem. Du gledet deg masse sidne du hadde fått en liten kul på magen ikke så stor men en liten en. I dag skulle du og Nikki ut og kjøpe noen sommer klær og sko. Dere kjørte til senteret og gikk inn I masse butikker. Du kjøpte masse til deg og Nikki sko-kjoler-sandaler-og andre sommer ting. Du hadde sp mange poser at du måtte gi deg sidne du ikke hadde mere hender. Og du ahdde alerede hengt mange poser på vognen. 
Dere var kommet hjem og det begynte og bli sent så du la nikki. Når hun var lagt pakket du ut alle klarne og det andre. kl var 9 og du satte dge ned fpr og se på tv. Det var kjendis nyheter. Du ble sittene ogs e på det. Pluttselig kom det ( ditt navn ) !! På shooping.. Du tittet opp og så bildet av deg med nikki I vognen og deg som så på barne klær hun snakket masse om selena og at du var mammaen osv. Du ble litt sint sidne de trodde du brukte Justin sine penger og ikke dine egene siden du handlet på Ganske dyre butikker. Men du handlet jo for dine egene penger!!! 
#telefonen ringer # 
Du sa ? hallo ? ? 
Justin sa ? mine penger ja?? 
Du sa ? det er ikke sant !! Jeg har mine egene penger ? 
Justin sa ? ja jeg vet ! Kjøpte du noe fint da ? ?
Du sa ? hallo !! Så du ikke alle posene ! Jeg hadler da ikke stygge ting ! ? 
Justin lo dere snakket en stund helt til du sovnet på sofaen. 
Neste dag # 
Du voknet av at noen satt ved siden av deg og så på deg. Når du så opp så du ??

 

mer?

-Sura

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010


K a t e g o r i e r


Bieber Historie
BIEBERHISTORIE-- Hvorfor er du sjalu?
Blogg
Boyfriend Musikkvideo
Historie - Trust me
Historie, Somebody To Love
JELENA
Lyrics
My Bieber Experience
Selena Gomez and Justin Bieber at the Lakers game
Wallpaper/Twitter BG

L i n k e r


blogg.no
Blogstart
Få din egen blogg!
Instagram !
justin bieber official website
Silly Bandz Europe
Sus95

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits